Asusteet ja korut

Kuinka valita ja käyttää talvitakkia trendien mukaisesti

Naamioitu suurissa takkeissa ja takkeissa pysyäkseen lämpimänä, on vaikea erottua joukosta kylmän sään aikana. Yksinkertainen muotiasuste voi kuitenkin muuttaa ulkonäköämme heti. Saappaat, huivit, käsineet, laukut … On olemassa monia muunnelmia, jotka lisäävät alkuperäisen ilmeen talviasuun. Mutta jos muotityökalujen joukossa on tänä vuonna ehdoton suosikki, sen on oltava hattu. Ja ole varovainen, emme puhu tässä vain mistään hatusta, vaan talvilakki. Joo, luit oikein, korkki! Kun olemme jo osoittaneet olevansa kesän vaatekaappiemme katkottua, ei mene kauaa, kun löytää tiensä syksyn ja talven asuihin. Jos olet utelias valitsemaan sen ja sisällyttämään sen jokapäiväiseen ulkoasuun, älä viivyttele katsomalla alla olevia vinkkejämme..

Erotu esiin alkuperäisellä muotiasusteella – talvikorkilla

materiaalitrendi kausi syksy talvi muoti asustelakki puuvilla kaksinkertainen silkki sametti

Mitkä materiaalit valita pysyäksesi lämpimänä

Tyylin ja mukavuuden yhdistämiseksi nykyaikaiset valmistajat tarjoavat meille lippiksen malleja, jotka on mukautettu kylmän sään hämmennykseen. Siksi suosittelemme materiaaleja, jotka tunnetaan kestävyydestään, eristyksestään ja pehmeydestään. Talvikauden tähtiä ovat: mokka, huopa, silkki sametti ja puuvillavuori. Näiden jalojen kankaiden hyvä laatu takaa tyylikkään ja modernin ilmeen mukavuudesta ja lämmöstä tinkimättä..

Valitse malli, jossa yhdistyvät mukavuus ja tyyli, valmistettu jaloista ja lämpimistä materiaaleista

talvimuotiasusteet talvitakki rento tyylikäs asu vaatetyylitrendi 2020

Kylmän kauden hittivärit

Materiaalin lisäksi korkin suunnittelulla on oleellinen rooli harvinaisen helmen löytämisessä. Parhaan valinnan tekemiseksi on otettava huomioon useita vinkkejä. Sopivimman värin valinta on edelleen tärkein edellytys. Katsotaanpa nyt suosituimpia ääniä:

  • neutraalit värit – Koska talvella meillä on tapana käyttää tummia vaatteita, olisi hienoa valita malli neutraalissa sävyssä (harmaa, musta, ruskea), jotta se mukautuu helposti kausivaateeseesi.
  • värilliset sävyt – Jos toisaalta haluat rohkeamman renderöinnin – ei hätää. Koska värilliset sävyt, kuten vaaleanpunainen, mintunvihreä tai sinappinkeltainen, löytävät paikkansa myös tämän syksyn ja talven trendikkäiden värien sijoituksen kärjessä.
  • suunnittelutaidetta – Ne, jotka etsivät vielä omaperäisempää ratkaisua, voivat valita räätälöityjä kappaleita erottumalla taiteellisesti suunnitellulla korkilla, joka toisaalta on ollut viime vuosien todellista raivoa.

Valitse tavallinen tai taiteellinen muotoilu

värit trendi syksy talvi muoti asuste nainen ja mies musta talvilakki

Kuinka käyttää talvitakkia ?

Epäilemättä minkä tahansa urheilullisen asun tähti, talvikorkki on monipuolinen lisävaruste, joka sopii täydellisesti useimpiin arkeen..

Naisten muoti / Joten esimerkiksi otamme sen luonnollisesti käyttöön katutyylisissä asuissa, joissa on täysin musta ulkonäkö, jossa on ylisuuri pommikone ja pari repeytyneitä farkkuja. Samoin voimme mennä pidemmälle ja tarkentaa naisellista näkemystäsi, joka koostuu lyhyestä hameesta, tekoturkiksesta ja nahkaisista nilkkurista lisäämällä henkeä rento tyylikäs henki mustan korkin muodossa..

Miesten muoti / Miehillä on myös monia vaatetusvaihtoehtoja onnistuneelle ulkoasulle. Olipa urheilullisessa tilassa tai tyylikkäässä casual-ulkoasussa (valkoinen t-paita, musta takki ja lenkkarit), talvikorkki sopii täydellisesti tyyliisi ja tuo siihen tyylikkään ja ainutlaatuisen kosketuksen..

Lippis on helppo integroida jokapäiväiseen asuun

musta kokonaisnäkymä trendikäs miesten vaatteet talvimuoti antrasiittiharmaa paita pilkkuja musta korkki talvikorkki