Deco

Keraaminen maalaus personoi astiat yllättävällä tavalla

The keraaminen maalaus on kaikkien saatavilla, riippumatta kuvallisista lahjoistasi. Kuka ei olisi koskaan unelmoinut maalata suosikkiesineitään, jotka ovat hyödyllisiä koristeena, ainutlaatuisilla kuvioilla? Omat henkilökohtaiset astiat ovat nyt mahdollisia! Keramiikalla koristelu on todella helppoa ja miellyttävää – löydät maaleja ruukuissa, tussissa ja ääriputkissa herättääksesi sisustusideasi helposti eloon! Tämän taiteen esittelyyn tarvitset vähän valmistelua. Sinun on ostettava ja valmistettava keraaminen tuki. Voit sitten käyttää kaikenlaisia ​​työkaluja maalaamiseen. Kun olet tehnyt valintasi, rasvaa valittu alusta talousalkoholilla. Tämä poistaa kaikki rasvan jäljet ​​ja keraaminen maalisi tarttuu hyvin. Jos työskentelet siveltimellä tai sienellä, valitse maalit ruukuissa. Jos haluat kirjoittaa, valitse enemmän tai vähemmän paksu keraaminen merkki. Ja ääriviivojen ja helpotusten jäljittämiseksi cloisonné on täydellinen. Nyt voit koristella esineesi! Seuraa mielikuvitustasi tai valitse koristemalleja, jotka löydät alla olevista kuvista. Anna sitten maalin kuivua 1–24 tunnin ajan ja paista sitten kaikki käytetystä maalista riippuen jopa 35 minuuttia 150 ° C: ssa perinteisessä uunissa. Anna luomuksesi jäähtyä. Koristeltu mukisi on valmis yhdistämään ruokiasi! Voit nauttia kaikista fantasioista keramiikasta!

Keraaminen maalaus on täydellinen koriste suosikkiesineillesi

keramiikka-maalaus-hauskat astiat

Keraaminen maalaus antaa astioille luonteen

 keraaminen maalaus-luova-hauskaa-sitruunat-kupit

Keraaminen maalaus voi olla todellinen taide

hauska-luova-keraaminen-maalaus-kukka-kuvio-levy

Maalaus keraamisille astioille jokapäiväiseen nautintoon

luova-keraaminen-maalaus-hauska-hedelmä-idea

Kauniisti maalattu lautanen, jossa on kukkakuvioita

keraaminen maalaus-luova-hauska-astiasarja

Kukkakuppi antaa vaikutelman juhlista pöydässä

hauska-luova-keraaminen-maalaus-sininen-kukka-levy

Voimme pitää hauskaa piirtämisen aikana!

keraaminen maalaus-luova-hauska-idea-kukat-mehiläiset

Keraaminen maalaus – ihanteellinen tapa yksilöllistää astiat

luova-keraaminen-maalaus-hauska-idea-sam

keraaminen maalaus-luova-hauska-tähtilevy  hauska-luova-keraaminen-maalaus-pyöreä laatikko  luova-keraaminen-maalaus-hauska-sydän keraaminen maalaus-luova-hauska-idea-eläimet hauska-luova-keraaminen-maalaus-idea-hauska-eläimet keraaminen maalaus-luova-hauska-idea-pallo-tomaatit keraaminen maalaus-luova-hauska-vene-idea keraaminen maalaus-luova-hauska-idea-sieni-piirustus hauska-luova-keraaminen-maalaus-kukka-idea   keraamiset maalaukset-luovat-hauskat-idea-kuviot luova-keraaminen-maalaus-hauska-idea-munat hauska-luova-keraaminen-maalaus-musta-lintu-idea hauska-luova-keraaminen-maalaus-idea-popcorne  keraaminen maalaus-luova-hauska-idea-teekannu ja kuppi hauska-luova-keraaminen-maalaus-hevonen-muki hauska-luova-keraaminen-maalaus-muki-koira luova-hauskaa-perhonen-maalaus-keraamilla hauska-luova-keraaminen-maalaus-äitienpäivä keraaminen maalaus-luova-hauska-muki hauska-luova-keraaminen-maalaus-kahvikuppi hauska-luova-keraaminen-maalaus-koristeltu-muki hauska-luova-keraaminen-maalaus-munakupit keraaminen maalaus-luova-hauska-astiasto keraamiset maalaukset-luovat-hauskat-astiat-kukat keraamiset maalaukset-luovat-hauskat-astiat-kukat-kirkkaat värit keraaminen maalaus-luova-hauska-monipuolinen-astiasto keraaminen maalaus-luova-hauska-astiasto-lintu keraamiset maalaukset-luovat-hauskat-astiat-trooppiset linnut

keraaminen maalaus-luova-hauska-maljakko-monivärinen hauska-luova-keraaminen-maalaus-alkuperäinen maljakko keraaminen maalaus-luova-hauska-maljakko-pallo keraaminen maalaus-luova-sukupuu keraamiset maalaukset-luovat-levyt-eri kokoisia keraaminen maalaus-luova-teekannu keraaminen maalaus-luova-maljakko-ideasuunnitteluToivomme, että pidit ehdotuksistamme keraaminen maalaus ja löysit mielenkiintoisia ideoita.