Deco

Miksi valita mikrosementti korjausprojektissasi?

Mikrosementin käyttäminen remonttiprojektissa tarkoittaa päätöksen tekemistä rakentamisesta esteettisempi, nykyaikaisempi ja helpompi puhdistaa ja desinfioida. Tämä mikrosementin saavuttama ihme johtuu sen koostumuksesta, joka on niin hieno, että se jättää tilaa kaiken peitetylle kauneudelle.

Mikrosementti on käsityöläinen yhdiste, joka syntyy klassisen sementin solumuunnoksesta. Se koostuu tästä jauheesta ja nestemäisestä hartsista. Hyvin pienet molekyylit antavat sille suuren tarttuvuuskyvyn.

Mikä on mikrotsementti ?

mikä lattiapäällyste betonivaikutus mikrosementti esimerkki minimalistisesta sisustuksesta

Mikrosementti ja vahattu betoni, mikä ero?

Ottaen huomioon sen tarttuvuuskyky, hienovarainen rakenne ja pienempi paksuus (2-3 mm), mikrosementti mahdollistaa valtavan ajan, energian ja rahan säästämisen levityksen aikana. Sitä käytetään peittämään moitteettomasti seinät, lattiat, huonekalut, kylpyammeet, pesualtaat, laatat moitteettomasti. Sitä voi kuitenkin soveltaa vain ammattilainen, jonka asiantuntemus on todistettu.

Näin katsottuna ja jos tiedät sen ominaisuudet vahattua betonia, et näe eroa paitsi materiaalin herkkyydessä.

Mikrosementti koostuu, kuten useimmat niin sanotut vahatut betonit, sementistä, kiviaineksista, pigmenteistä ja hartsista..

Mikrosementti on pohjimmiltaan vahattu betoni. Se on suorituskykyinen ja esteettinen koristeellinen pinnoite lattioille, seinille ja huonekaluille. Samaan aikaan kestävä ja ohut, kevyt ja yhtenäinen, se peittää tehokkaasti jopa katot ja työtasot.

Mikrosementti ja vahattu betoni – mikä ero ?

ideoita olohuoneen valkoisiin kokoontaitettaviin tuoleihin mikrosementin valkoisissa seinissä esimerkki sisustussuunnittelusta. jfif

Mikrosementin käytön edut remontissasi

Jos kiinnostuit mikrosementistä ja haluat ottaa sen mukaan remonttiprojektiisi, sinun on ensin otettava yhteyttä tämän pinnoitteen sertifioituun ammattilaiseen, joka hallitsee kaikki asennustekniikat. Epäonnistuneesta maalista on vaikea päästä kiinni. Asiantuntija aloittaa analysoimalla jokaisen uudistettavan pinnan ulkonäön ja rakenteen. Hän osaa valmistaa pohjan ja sekoittaa materiaalin komponentit ennen käyttöä.

On monia syitä käyttää mikrosementtiä rakennuksen sisustuksessa.

Miksi käyttää mikrosementtiä sisätiloissa? ?

olohuoneen sisustus harmailla seinillä harmaa sohva ja puukalusteet parketti puu esimerkki sisustus parvi tyylikäs

Mikrosementin keveys on niin, että se on vain 2-3 mm paksu, mikä tekee siitä niin monipuolisen, että se pystyy myös peittämään puukalusteet.

Mikrosementin kestävyys  mitataan sen kyvystä heijastaa käytännössä mitään jälkiä hankauksista, jotka voivat jättää liikenteen maahan. Se on myös kosteudenkestävä, joten se on ihanteellinen ehdokas tuomaan selkeyttä kylpyhuoneeseesi. Kuitenkin on tarpeen työskennellä hieman enemmän luistamattomalla kiinteistöllä.

Mikrosimen estetiikkat saavutetaan käsitellyn tilan valossa asennuksen päätyttyä. Mahdollisuus soveltaa sitä jatkuvasti, ilman rajoituksia, antaa kunnostetun vaikutuksen kunnostettuihin sisätiloihin.

Mikrosementin palonestoaineet, vedenpitävyys ja aseptiset ominaisuudet tee siitä materiaali, joka takaa päivittäisen turvallisuutesi.

Mikrosementin säästö  voidaan pitää yhtenä sen edullisimmista ominaisuuksista. Edullisten kustannusten lisäksi se ei vaadi suuria töitä. Tämä tarkoittaa, että sen soveltamisesta ei myöskään aiheudu suuria kustannuksia.

Kevyt, kestävä, esteettinen … mikrosementillä on monia etuja

harmaat seinät olohuoneessa, jossa puiset parkettilattiat pinottuja kiviä vihreitä kasveja mikrosementti deco