Deco

Parhaat vinkit ja ideat täydelliseen ullakkosuunnitteluun

Lämpötilan laskiessa asteittain marraskuussa unohdamme virallisesti ulkotilan hoidon ja käännämme katseemme sisätilojen optimointiin. Eksoottinen lomakausi on ohi. Nyt käärimme hihat kotiimme. Tässä mielessä monet meistä ovat alkaneet etsiä käytännöllisiä tapoja järjestää kotimme koko perheen tarpeisiin. Olipa kyseessä tuleva projekti tai ensisijainen tehtävä, ullakkosuunnittelun suunnittelu voi olla loistava idea niille, joilla ei ole tilaa kotonaan. Joo … se ei ole lasten leikkiä, ei ollenkaan. Mutta jos olet valmis nauttimaan tästä seikkailusta, tiedä, että ponnistus on sen arvoista. Lisäksi olemme täällä antaaksemme sinulle tärkeitä vinkkejä ja vinkkejä projektin onnistuneeseen loppuunsaattamiseen. Mennään?

Fantastinen ja järkevä idea: käytä kotisi viimeistä neliömetriä valitsemalla ullakkoratkaisu

ullakon eristys, ullakon uusiminen puulattian ja valkoisen maalin asennuksella, olohuoneen huonekalut modernilla ja yksinkertaisella muotoilulla

Suoraan sanottuna täysin uuden maailmankaikkeuden rakentaminen tyhjästä (tai melkein) ei ole helppo tehtävä. Siksi meidän on ensin arvioitava tilanne objektiivisesti tietääksemme mitä odottaa ja välttääksemme epämiellyttäviä yllätyksiä. On vähän klisee kertoa itselleen, että kaikki riippuu tavoitteistasi ja siitä, kuinka paljon tilaa sinulla on. Se on edelleen välttämätön ja väistämätön paha. Jotta ullakko muuttuisi olohuoneeksi, tärkeitä kohtia, joihin on kiinnitettävä huomiota, ovat: pääsy tilaan, sisä- / ulkokaton eristys, valaistuksen ja lämmityksen lähteet, lattian korjaus jne. Tunnetko itsesi hieman eksyneeksi? Älä panikoi, tämä on täysin normaalia. Ja koska tiedämme, mikä on ajatus, joka kiinnostaa mieltäsi … Tässä on hyviä uutisia: kyllä, on mahdollista laskea ullakkojärjestelyn hinta.

Tarvittavan työn ja likimääräisten kustannusten ansiosta voimme toteuttaa projektimme ilman stressiä

Koristeellinen makuuhuone rinteen alla, valkoinen ja viihtyisä olohuone räystäiden alla, valkoiset seinät, cocooning -tunnelma matolla ja pehmeillä tyynyillä

Kuten kaikessa elämässä, ullakkosuunnittelulla on myös etunsa ja haittansa. Yksi tilan suurimmista eduista on se, että se erottuu muodostaan ​​ja sen rakentamisessa käytettyjen raaka -aineiden ansiosta todella ainutlaatuisesta ja intiimimmistä ulkonäöistä. Joten ullakon muuttaminen voisi olla loistava idea, jos haluat lisätä luonnetta ja henkilökohtaista makua kotiisi. Tilan koosta ja korkeudesta riippuen voi kuitenkin olla tarpeen harkita lisätöitä, kuten kattoikkunoiden asentamista; vaalean maalin valinta huoneen visuaaliseksi laajentamiseksi; toimivampia ratkaisuja huonekalujen suhteen tai jopa seinien ja väliseinien käyttäminen eri alueiden erottamiseen.

Käytännöllisten ja toimivien ratkaisujen etsiminen on tämän seikkailun kulmakivi

ullakkosuunnittelu, ullakkoremontti valkoiseksi maalatulla puulattialla ja katolla, avoin tila valkoisessa olohuoneessa

Kun ullakon jälleenrakennus- ja uudistamistyö on suoritettu onnistuneesti, jäljellä on vain yksi haaste – tilan herättäminen henkiin. Ja jos luulet sen olevan helppo tehtävä, odota, kunnes näet monia vaihtoehtoja ullakko -sisustukselle! Ensinnäkin sinun on mietittävä huoneen tyyppi. Valitse monista vaihtoehdoista – makuuhuone (teini -ikäiselle lapsellesi tai vieraillesi), lisäkylpyhuone, lasten leikkihuone, elokuvateatteri, kotitoimistoalue, cocooning -lepoalue ja paljon hauskaa. Sitten päätämme, millainen sisustustyyli integroidaan. Suosituimpien varianttien joukossa näemme modernit, maalaismaiset ja teolliset suuntaukset. Voit tietysti kokeilla yhdistämällä useamman kuin yhden tyylin.

Ullakkojen ulkoasu minimalistisessa ja komeassa hengessä

ullakkorakenne, makuuhuoneen sisustus, ullakkohuone, jossa vaaleat puulattiat ja kattoikkunat, parivuode beigellä viltillä ja ruskeat tyynyt

Ullakotilan hyödyntäminen on sekä resursseja, aikaa ja kärsivällisyyttä vaativa seikkailu, mutta myös voittava ratkaisu, varsinkin jos aiot myydä kotisi jonain päivänä. Ylimääräisen tilan ja uudistetun kulman läsnäolo lisää epäilemättä mahdollisuuksiasi markkinoilla. Mutta jos ullakon muuntaminen on sinulle odotettu ja liikuttava kokemus, niin sen parempi! Ei ole mitään epäröimistä, nyt on aika tehdä unelmiesi pala. Jos sinulla on hukassa ideoita tilan elvyttämiseen, tutustu tämän artikkelin uusimpiin sisustustrendeihin..

Voittava ratkaisu, jonka tulokset osoittavat, että ponnistelumme palkitaan

katon eristys, boheemi tyylikäs sisustus ullakko -olohuoneessa valkoisella virkatulla ruudulla ja pehmeillä tyynyillä