Elämäntapa

Miesten tatuointien salainen maailma – 100 mallia, suuntausta ja harkittavaa

Tatuointitaidetta on ollut olemassa kautta aikojen. Ja vaikka tekniikat ja mallit ovat parantuneet vuosien varrella, visuaalinen vaikutus pysyy samana. Mustepiirustukset aiheuttavat aina suurta hämmästystä ja ihailua tatuoijan kauneudesta ja lahjakkuudesta. Kuitenkin ollakseen tyytyväinen tuloksiin on oltava selkeä käsitys suunnittelusta ja sijainnista. Seuraavilta riveiltä löydät useita vinkkejä ja inspiroivia valokuvia miehen tatuointi. Ota hetki oppiaksesi nykyisistä trendeistä ja valitse tatuointisi viisaasti.

Valitse miehesi tatuointi huolellisesti

mies käsivarretatuointi, valkoinen ja musta kuva, julkkis, Liam Hemsworth, miesten t-paita, miesten rannekoru

Missä tatuoida

No, haluat tatuoinnin … Mutta ensimmäinen asia ennen kuin aloitat tällaisen seikkailun, on tutkia aihetta. Jotta olisit tyytyväinen täydelliseen tatuointiin, sinun on ensin koulutettava itsesi hyvin löytääksesi parhaat salongit ja tatuointitaiteilijat. Tässä kohtaa unohdamme laadun vahingoittavat kompromissit. Koska tämä ei ole väliaikainen piirustus, on suositeltavaa valita tunnettu ammattilainen, vaikka joutuisikin investoimaan hieman enemmän aikaa matkustamiseen ja hieman enemmän rahaa tyydyttävän lopputuloksen takaamiseksi.. Olohuoneen ilmapiiriin ja hygieniaan kiinnittäminen on kuitenkin myös välttämätön edellytys infektioriskin vuoksi. Lopuksi voit verrata eri taiteilijoiden portfolioita ja valita tyyli, joka sopii sinulle parhaiten..

Ota selvää kaupungin tatuointitaiteilijoista ja pyri parhaaseen

mies tatuointi, tatuointikäynti, eläinsuunnittelu, apina, mustat käsineet, mies käsivarretatuointi

Mikä on tatuoinnin hinta?

Yleensä tatuoinnin hinta vaihtelee useista tekijöistä riippuen: tatuoinnin maine, sijainti (korkeammat hinnat suurissa kaupungeissa), tatuoinnin sijainti (jotkut paikat ovat monimutkaisempia ja kestävät kauemmin), kuvio (yksinkertainen / minimalistinen tai suuri malli, joka vaatii useita istuntoja), muste (musta tai värillinen tatuointi) jne. Useimmiten tatuoinnin keskihinta Ranskassa on 60-80 €. Suuret kuviot, kuten mansettitatuointi, joka kestää muutaman istunnon, maksavat vielä enemmän (300-500 € per istunto).

Tatuoinnin hinta riippuu useista tekijöistä

niska -tatuointi, valaistus, pimeä huone, hopeakaulakoru, olkapään tatuointi, heimomallit, tatuointisuunnittelu miehille

Kuinka valita tatuointisuunnittelu miehille

On selvää, että sinun on etsittävä jotain henkilökohtaista, ainutlaatuista ja inspiroivaa. Mutta sen sijaan, että tekisit täysin spontaanin päätöksen, ajattele sen sijaan perspektiivistä. Aluksi voit esimerkiksi kysyä itseltäsi kysymyksen: Olenko iloinen nähdessäni tämän tatuoinnin muutaman vuoden kuluttua? Jos vastaus on ei, kannattaa miettiä sitä uudelleen. Lisäksi, jos aiot ottaa nimen tai päivämäärän tatuoinnin, ole aina järkevä. Tämäntyyppinen tatuointi kuuluu eniten valitettujen tatuointien luokkaan. Muita tärkeitä vinkkejä, jotka auttavat sinua, ovat sellaisen symbolin, lainauksen tai mallin valinta, joka on aina sinulle merkityksellinen. Ajattele kiinnostuksen kohteisiisi liittyviä malleja ja älä pelkää keskustella unelmiesi suunnittelusta tatuointisi kanssa.

Määritä tatuointisi suunnittelu, koko ja sijoitus

kauneimmat tatuoinnit, mies käsi, miniatyyri ruusu, mies tatuointi sormella

Ensimmäinen miehen tatuointi -idea

Ensimmäisen tatuointisi suhteen on tärkeää päättää sen sijainti. Joten voit valita enemmän tai vähemmän näkyvän kehon osan. Miesten suosituimmat vaihtoehdot ovat: nilkka, lapaluut, kyynärvarret, selkä, mutta myös sormet ja ranne. Suunnittelun osalta voidaan valita minimalistinen piirustus, jossa on geometriset viivat (esim. Peuran tatuointi, luonnon symbolit, kompassi jne.). Toisaalta, kun teet valintasi, älä unohda ottaa huomioon elämäntyyliäsi ja pukeutumistyyliäsi etenkin työssä. Joissakin tapauksissa tulee suosia huomaamattomia tatuointeja ja välttää näkyviä osia (kuten kasvoja, kaulaa tai käsiä)..

Mitkä ovat parhaat ideat ensimmäiselle tatuoinnille miehille ?

Kauneimmat tatuoinnit, pitkä partamies, miehenpuoleinen kampaus, rintatatuointi, lootumallit

Mitkä ovat kauneimmat tatuoinnit miehille

Oletko kehon taiteen fani ja kaipaat inspiraatiota seuraavaan tatuointiisi? Joten annamme sinulle vihjeitä suosituimmista kuvioista. Tribal tatuointi on yksi miesten suosikeista. Voimakkuuden ja voiman symboli, nämä rohkeat kuviot ovat erinomainen vaihtoehto ajattomalle suunnittelulle. Eläinmallit ovat myös suosittu valinta. Lyon, susi, hirvi, kotka tai myyttisiä olentoja, kuten feeniksit ja lohikäärmeet … Tämäntyyppinen tatuointi on sekä esteettinen että mielekäs vaihtoehto (energia, nopeus, aistillisuus, viisaus, oikeudenmukaisuus, sitkeys, ystävyys, uteliaisuus jne.). . Geometriset muodot ovat myös erittäin imartelevia.

Jos et ole varma seuraavan tatuointisi suunnittelusta, voimme tutkia muodikkaimpia tatuointeja.

mies tatuointi, pitkät hiukset nainen, selkä tatuointi miehille, heimomallit, harmaat seinät

Mikä paikka tatuoinnille miehille

Suunnittelun lisäksi sijainti on myös tärkeä tekijä. Harkitse tarkkaan tatuoinnin sijoittelua. Koska piirustus seuraa sinua koko elämäsi, arvioi huolellisesti, mikä on oikea paikka. Ota tatuoinnin koko huomioon. Ensi silmäyksellä nämä ovat pieniä yksityiskohtia, mutta ne vaikuttavat suurelta osin lopputulokseen.

Ota huomioon pienimmätkin yksityiskohdat varmistaaksesi hyvän tuloksen

mies käsivarretatuointi, eläinmallit, käärme, miehen tatuointi, heimomallit, pitkä parta

Tatuoidut kasvot

Kasvotatuoinnit ovat kasvava trendi ja erittäin suosittu nuorten keskuudessa. Jos kuitenkin harkitset tatuointiosan saamista kasvoistasi, päästäsi tai kaulastasi, harkitse tämän päätöksen peruuttamattomia seurauksia. Valmistaudu hylättäväksi työhaastatteluista, pääsystä klubeihin, hotelleihin jne. Jos et ole valmis hyväksymään negatiivisia seurauksia, on parempi muuttaa mielesi. Useimmat miehet pitävät parempana eläinkuvioita ja heimojulisteita.

Tatuointi kasvoille on melko rohkea valinta

mies tatuointi, musta korkki, silmälasit, musta takki, tatuointi kasvoille miehille

Mies käden ja sormen tatuointi

Tatuoinnit sormissa tai käsissä ovat silmiinpistäviä ja niitä pidetään kapinallisen hengen ilmentymänä. Koska nämä kehon osat ovat näkyvissä, miehet, jotka uskaltavat kehon koristeluun, ovat melko rohkeita ja rohkeita. Tatuoinnit sormilla ovat myös sopiva ratkaisu miehille, jotka eivät halua tuhlata paljon aikaa kehon piirustukseen. Kun otetaan huomioon rajallinen tila, tällaisen tatuoinnin tekeminen ei saisi kestää kauemmin kuin tunnin tai kaksi (vaikka joskus nämä tatuoinnit osoittautuvat vaikeammiksi, koska taiteilijan on työskenneltävä pintojen ja ihorakenteiden ja eri luiden parissa). Kuitenkin voimme aina valita monista muotoilun muunnelmista: kirjain tai inspiroivat sanat kummassakin sormessa, pienet symbolit (musiikki, luonnollinen, uskonnollinen). Mitä tulee tatuointeihin käsissä, niitä käytetään useimmiten ilmaisemaan sosiaalista asemaa tai tiettyjä tunteita. Alkuperäisen suunnittelun valitsemiseen on monia vaihtoehtoja. On kuitenkin huolehdittava siitä, että maissi on kehon osa, joka on altis muutoksille (värimuutokset) vuosien varrella..

Mustepiirustukset käsissä ja sormissa ovat myös hyvin alttiina

miesten tatuointi, miesten valkoinen ja musta paita, musta bleiseri, miesten kello, hopeinen rannekoru, tatuoinnit käsissä ja sormissa

Käden tatuointi

Epäilemättä tämä on monien miesten ensisijainen valinta. Täällä voi kokeilla kuvioita ja muotoilua ilman rajoja. Lihaksikkailla miehillä on hauskaa käsivarretatuoinnilla, koska he kiinnittävät huomiota lihaksiin. Koska tämä on kuitenkin melko näkyvä investointi, sinun on otettava huomioon elämäntapasi ja erityisesti työsi. Henkilökohtaisesta tyylistäsi riippuen voit valita joko yhden tai useamman pienen tatuoinnin käsivarteen tai täydellisen olkapään tatuoinnin käteen..

Miesten suosikki valinta kaikkialla planeetalla

kauneimmat tatuoinnit, palapelimallit, kyynärvarren tatuointi, tatuointisuunnittelu miehille

Tatuointi selässä

Tatuoinnin ottaminen selälle on myös suosittu valinta. Yksi tämän sijoittelun suurimmista eduista on, että se tarjoaa suuren pinta -alan, jolle taiteilijat voivat luoda yksityiskohtaisen ja vaikuttavan musteen. Se on kuitenkin pidempi ja kalliimpi menettely. Takaosan tatuoinnin lippulaivamallien joukossa näemme heimomalleja, jotka antavat salaperäistä ilmaa.

Jos haaveilet monimutkaisemmasta ja laajemmasta tatuoinnista, harkitse “takaisin tatuoinnin” varianttia

kauneimmat tatuoinnit, selkäsuunnittelu, kallokuviot, kuoriperhonen, kyynärvarren tatuointi, miehen tatuointi

Tatuointi rinnassa

Rintatatuointi on myös vakiinnuttamassa asemansa miesten suosituimpien tatuointien podiumille. Tämäntyyppiset mustepiirustukset ovat erittäin houkuttelevia ja ne edustavat usein hyvin muotoiltua ajatusta tai mallia. Silti rintatatuointi on melko tuskallinen, minkä vuoksi se osoittaa vahvan luonteen. Jos haluat osoittaa rakkautesi jotakuta kohtaan, tämä on ihanteellinen vaihtoehto sydämen lähellä olevan asennon vuoksi.

Tatuointi on erittäin suosittu julkkisten keskuudessa: David Beckhamin tatuoinnit ovat symbolisia ja kertovat hänen elämästään

mies tatuointi, David Beckham, valkoinen t-paita, miesten rengas, inspiroivia lainauksia, tähtimallit, nainen, tatuointi käsivarsilla

Tatuoinnit jaloissa

Viime vuosina jalkojen tatuoinnit ovat todella suosittuja miesten keskuudessa. Eikä ole yllättävää. Koska tämän tyyppiset piirustukset ovat melko näkyvissä kaikille, ne puhuvat paljon yksilön persoonallisuudesta. Samalla ne voidaan helposti piilottaa (tilanteesta riippuen) pukeutumalla housuihin tai farkkuihin. Uusimpien mallien joukossa on mainittava polynesialaisia ​​aiheita, muotokuvia tai inspiroivia lainauksia ja erityisesti lohikäärmeitä..

Mies leijonan kanssa – voiman ja majesteettisuuden ruumiillistuma

mies tatuointi, mies inkarnaatioleijona, majesteettisuus, vahvuus, tatuointi jaloissa

Mitä tatuoinnin jälkeistä hoitoa

Menestyvä tatuointitehtävä ei pääty täydellisen suunnittelun saavuttamiseen. Itse asiassa kehon piirtämisen jälkeen tatuointisi pitäisi antaa sinulle neuvoja tatuoinnin hoitamisesta. Yleensä sidos on säilytettävä vähintään 2 tuntia toimenpiteen jälkeen. Vältä sitten tatuoinnin kastumista ja altistamista auringolle muutaman viikon ajan. Jotta voit huolehtia tatuoinnistasi, älä unohda pyytää ohjeita tatuoijalta..

Kampaus, joka sopii täydellisesti heimojen muotoiluun 

mies tatuointi, kampaus maalattu valkoisilla ja mustilla hiuksilla, etninen tatuointi kaulassa

Tässä on hyvä idea sovittaa hänen asunsa tatuointiinsa erinomaisella tavalla.

kauneimmat tatuoinnit, mustat housut, t-paita lintukuvioilla, miesten kampaukset, tatuoinnit käsivarsilla

mies tatuointi, valkoinen t-paita, valkoinen ja musta valokuva, kyynärvarren tatuointi, miesrengas

Inspiroiva sana minimalistiseen miehen tatuointisuunnitteluun

mies tatuointi, valkoinen lamppu jaloissa, sohva, musta kahvikuppi, sana tatuointi kyynärvarressa

Seikkailijan sielun symbolit, jotka etsivät jatkuvasti uutta suuntaa

mies tatuointi, nuolisuunnittelu, höyhenkuvio, käsivarretatuointi, sininen paita, tatuointiidea

kyynärvarren tatuointi, tapa edetä, puut, kenttä, aurinko, liftaaja, jalkatatuointi

kauneimmat tatuoinnit, merelliset aiheet, ankkuri, miesten kello, sormukset, tatuoinnit sormilla

mies tatuointi, stoppaus, tie, puut, pilvinen sää, miesten shortsit, tatuointi jaloissa

Joskus sinun täytyy ylittää silta nähdäksesi mitä toisella puolella on

kyynärvarren tatuointi, tatuointisuunnitteluidea, siltapiirustus amplitudilla, inspiroivia sanoja, miehen tatuointi

kauneimmat tatuoinnit, kuinka valita tatuointisuunnittelu, kompassipiirustus nuolilla

Tatuoinnit saavat miehen näyttämään salaperäisemmältä ja herkemmältä

miehen käsivarretatuointi, musta parta, sivusuunnassa ajeltu kampaus, tatuointi niskassa, musta nahkatakki miehille

Ankkuri symboloi mielen pysyvyyttä ja vakautta 

kauneimmat tatuoinnit, ankkurisuunnittelu, merimallit, mustat hiukset, farkkutakki, valkoinen t-paita

miehen käsivarren tatuointi, miesrengas, mieskaulakoru, musta puku, tatuointi sormilla

kauneimmat tatuoinnit, idea, mikä malli valita tatuointiin, mustepiirustus käsivarsiin

Polynesialaiset aiheet ja heimotiedot ovat vuoden 2017 huipputrendi

kauneimmat tatuoinnit, miesten tummansininen kello, heimojen tatuointisuunnittelu, geometriset kuviot

mies tatuointi, vihreä ruoho, iltapäivä luonnossa, polynesialainen tatuointi, tatuointi jaloissa, beige mies shortsit

Mandala -mallit ovat erittäin ajankohtaisia ​​ja mielenkiintoisia

mies tatuointi, heimomallit, mandala-inspiraatio, valkoinen ja musta t-paita, kyynärvarren tatuointi

“Vikings” -sarja inspiroi tuhansia miehiä

kauneimmat tatuoinnit, Ragnar Lothbrokin kasvot, viikinkien inspiraatio, soturitatuointi

Hahmo Ragnar Lothbrok ja hänen tekonsa ikuistuvat nykyaikaisten tatuointien avulla

Kauneimmat tatuoinnit, Ragnar Lothbrokin kasvot, tatuointi jaloissa, tatuointiidea miehille

kyynärvarren tatuointi, olkapään tatuointisuunnittelu, purjevene, mustepiirustus, myrsky meressä

Hirvi on symboli, joka edustaa metsästystä ja majesteettisuutta

miehen käsivarren tatuointi, eläinkuvioinen tatuointi, hirvipää, symboli, miehen tatuointiidea

Tämä eläin liittyy myös uudistumiseen 

mies kadulla, kävellä, tatuointisuunnitteluidea, mies tatuointi, hirvisuunnittelu

miehen käsivarren tatuointi, tatuointisuunnittelu, eläinkuva, tiikeri, tummansininen korkki, miehen tatuointi

mies tatuointi, tatuointikäynti, mustepiirustus, eläinten mallit, kotka

Mies tatuointi, pääkallokuvioitu mustepiirustus, miehen käsivarretatuointi, kolmiomainen kuvio

Miesten tatuointi, farkkutakki, tatuointisuunnitteluidea, kyynärvarren tatuointi, jonka suunnittelu valita tatuoinnille

Purjevene – upea muotoilu merisymbolista

kauneimmat tatuoinnit, merimallit, purjevene, kirjepullo, miehen tatuointi

Naiset ovat miehille ikuinen inspiraation lähde

mies tatuointi, naismallit, eläinkuvioiden suunnittelu, käärme, tatuointi jaloissa

mies tatuointi, David Beckham, mustepiirustus iholla, alkuperäinen kello, naisen malleja

mies tatuointi, mustepiirustus, punahiuksinen nainen, tatuointisuunnittelu miehille

kauneimmat tatuoinnit, parrakas mies, harmaa t-paita, valkoinen ja musta valokuva, tatuoinnit käsivarsilla

kauneimmat tatuoinnit, kukkakuvio, ruusumuste, tatuointi niskassa, musta korkki

Joskus tatuoinnit kertovat kaiken yksilölle

mies tatuointi, sanomalehti, kyynärvarren tatuointi, paritoiminta, musta naiskello, kallo -tatuointi

mies tatuointi, musta nahkapinta, mustepiirustus iholla, höyhenkuviot lentävien lintujen kanssa

Miesten tatuointi, taistelukentän inspiroima muotoilu, kyynärvarren tatuointi, sotilaatatuointi

Jotkut haluavat värillisiä tatuointeja, koska ne näyttävät hauskemmilta

kauneimmat tatuoinnit, mustepiirustus iholla, värillinen tatuointi, tatuointisuunnitelma miehille

Käsivarsitatuoinnit miehille, miesten kampaukset, väritatuoinnit, kukkakuviot, olkatatuoinnit

kauneimmat tatuoinnit, alkuperäinen miesten kello, miesten sininen paita, värillinen tatuointi

Roomalaiset numerot ovat myös miesten ja naisten rakastamia

kauneimmat tatuoinnit, valkoinen t-paita, tatuointisuunnittelu, miehen tatuointi, idea tatuoinnin valitsemiseksi

mies tatuointi, kävellä meren rannalla, eläinten piirustus t-paita, kauneimmat tatuoinnit, ruusukuviot

Sydän, joka lyö yhden naisen puolesta

mies tatuointi, muste piirustus iholle, nainen siluetti, kyynärvarren tatuointi, mies paita

tatuointiideoita miehille, idea kuinka valita kyynärvarren tatuointi

kauneimmat tatuoinnit, mustepiirustus iholla, supermarket, ruokamallit, hauska tatuointi

Karhu vaeltaa vuorilla linnun taivaan alla

mies tatuointi, valkoinen ja musta lyijykynäpiirustus, eläinkuvioita, vuoristo -tatuointi

Kauneimmat tatuoinnit, musta nahkatakki, tatuointimies, tatuointi käsissä, tatuointi väreissä

mies tatuointi, luontokävely, farkkutakki, tatuointi niskassa, käsi tatuointi väreissä

Kauneimmat tatuoinnit, tatuointisuunnitteluidea miehille, mustepiirros nainen höyhenkruunulla, tatuointimies

Ikuinen rakkaus isän ja pojan välillä

kauneimmat tatuoinnit, perhesuunnittelu, rakkaus, isä ja poika, tatuointi olkapäällä, alkuperäinen tatuointisuunnittelu

mies tatuointi, heimomallit, kauneimmat tatuoinnit, pyörteitä, kukkakuvioita, tatuointi olkapäällä

Tatuointimies – nainen höyhenkruunulla

kauneimmat tatuoinnit, mustepiirustus iholla, tatuointi nainen höyhenillä, tatuointi olkapäällä

miehen tatuointi, mustepiirustus, hirven symboli, eläinten mallit, olkapään tatuointi, tatuointisuunnittelu

Susi on eläin, joka innostaa ihmisiä rohkeudellaan ja voimallaan

mies tatuointi, susi ja kuun suunnittelu, tatuoinnin merkitys, symbolit, kauneimmat tatuoinnit

kauneimmat tatuoinnit, miesten korut, pitkä parta, musta takki, tatuointi käsissä väreissä

kauneimmat tatuoinnit, maisemasuunnittelu, mustavalkoinen valokuva, tatuointi jaloissa, vuoren tatuointi

Luonnonmaisema, etenkin vuoret, on hyvin yleinen miehen tatuointi

Kauneimmat tatuoinnit, tatuointisuunnitteluidea miehille, maisema, vuoristo -tatuointi, tatuointi jaloissa

kauneimmat tatuoinnit, tatuointi jaloissa, luontoaiheet, maisema, vuoret, miehen tatuointi