Elämäntapa

Swing -jooga – urheilullinen ja alkuperäinen

Keinu on erittäin alkuperäinen ja sopiva lisävaruste sisustuksen urheilullisena aksenttina. Joten jos sinulla on sellainen vihdoin, on mahtavaa pitää tällaista hauskaa! Kaikki rakastavat keinut ja heillä on varmasti hauskaa heidän kanssaan. Tällä tavalla saat alkuperäisen sisustuksen olohuoneeseesi. Mutta sinulla on oltava paljon tilaa, jos lapsesi leikkii sen kanssa. Jos ei, voit laittaa sen 2 tasaiselle neliölle! Lisäksi se ei ole kallis – se on noin 70 euroa per pakkaus.

ilmajooga-keinu

Keinun asennus

Ilmajoogakeinu voidaan asentaa sisä- ja ulkotiloihin. Sisätiloja varten On tärkeää tietää, mistä materiaalista katto on valmistettu – tiilestä tai betonista. Voit myös laittaa keinun makuuhuoneen ovelle, voit käyttää itse puun oksaa!

Ulkopuolelle Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: laita keinu puulle tai asenna puusta tai raudasta laittaa keinujooga. On myös kolmas vaihtoehto: on keinut, jotka voit ostaa suoraan rauta -käyttöjärjestelmällä iglu -muotoisena. Voit myös tehdä klassisen keinukehyksen. Täältä näet erilaisia ​​ideoita kullekin asennustyypille.

aerel-yoga-swing-for-a-modern-fit-design-and-new-idea

Ei se niin vaikeaa ole, ei?

 miten rakentaa keinuasi varten

Eri värejä on jokaiseen makuun

Acro-Yoga-Swing_Back-with-a-cool-swing

  Sinulle se on myös hyvä – voit rentoutua tässä joogakeinussa, joka antaa sinulle mukavuuden ja seesteisyyden tunteen. Lisäksi säästät aikaa – miksi mennä erikoistudioon huolehtimaan muodostasi??mukava-jooga-istuin kotiisi

Näin asennat keinun puutarhaan

Yksinkertainen puurakenne

puurakentaminen puupuutarhalle keinuun

Viileä jooga -kuntorakenne, jossa on antenni

rakentaminen-jooga-keinuun, joka inspiroi sinua harjoittelemaan useammin

Ilmajoogakeinu ei vie paljon tilaa, jos käytät sitä harjoitteluun 

cool-design-for-the-iron-swing (ja (kudos-turkoosi

Ainutlaatuinen idea ulkoiluun

cool-idea-swing-jooga-harjoitus-ulkona

Se on rautarakenne puutarhaan – se on yksinkertainen eikä vaikea tehdä!

Jooga Swing Session Kara kanssa, kesäkuu 2013

Se on ainutlaatuinen tapa urheilla maallisille ihmisille, jotka haluavat pitää hauskaa

cool-idea-for-your-salon-ave-le-szing-sporty-yoga

Miehille on myös värejä

viileä idea-sopivasi-suunnittelu-ja-luoda-jalka-kotona

Ja naisille

viileät värit joogaasi varten lapsi-on-a-jooga-swing-in-red-in-air http://www1.alliancefr.comuncategorizedtest-le-levitation-yoga-5018468 idea-keinu-kuten-rauta-rakentaminen-puutarhasta-suojaan dubois-rakentaminen-idea-puutarhaan jolie-swi, g-yogq-en-bleu-for-a-studio-of-yogq-ja moderni-design Le-Levitation-yoga_image-unique-et-photo-de-relaxion swing-yogq-rakentamisen elementit ainutlaatuiselle suunnittelullesi ja muodollesi, jonka haluat saada ihana-idea-keinuista pihallesi tai puutarhaan tai terassille ihana-idea-keinuusi, jota rakastat ja löydät ainutlaatuisen olohuoneessasi Omni-kuntosali-jooga-keinu-iglu-asennus sisä- ja ulkokäyttöön alkuperäinen-idea-valko-swing-ja-cade-du-bois-swing-jooga alkuperäinen-idea-swing-like-a-swingèyoga keinu-miten-katolla swing-ygq-bqlqnçoir-pour-la-maison-en-jaune ainutlaatuinen swing-in-white-minimalistiseen sisustukseen ainutlaatuinen idea urheilulliselle muodollesi, jonka voit asentaa olohuoneeseen ainutlaatuinen-jooga-asennus-ovellesi-ja-kuinka asentaa se unqiue-design-of-swing-for-for-kids-että-ihailet yga-aeren-for-your-classic-olohuone-design-jossa on takka ulkona-jooga-harjoitus, jota rakastat Yoga-Swing-Swing-in-Yellow-to-Create-Your-Unique-Forle

Toivomme, että pidit ideoistamme jooga swing ja löysit jotain mielenkiintoista sinulle.