Eldstäder

Eldstad Electrolux

Allt fler moderna hem har en öppen spis som en trendig och snygg möbel. Elektriska eldstäder är säkra, du behöver inte fylla på med trä för att njuta av en vacker och varm låga. Marknaden erbjuder många alternativ för eldstäder från olika tillverkare, varav en är Electrolux.

Värdighet

Det svenska företaget Electrolux har länge varit ledande inom tillverkning och försäljning av hushållsapparater. Tillverkarens huvudfokus är kylskåp, tvättmaskiner, luftkonditioneringar och värmare. All utrustning som produceras av detta märke kännetecknas av oöverträffad kvalitet, modern design och funktionalitet hos modeller, ständig påfyllning av sortimentet med tillägg av nya funktioner.

För inte så länge sedan började företaget bedriva produktion av moderna typer av värmare. Elektriska eldstäder Electrolux ger dig möjlighet att installera en vacker och elegant eldstad i din lägenhet, som inte bara kommer att värma dig i kylan, utan också ge estetiskt nöje till alla invånare i huset. En eldstad av denna typ är ett utmärkt tillfälle att njuta av utsikten över en vackert spelande låga, om det inte är möjligt att installera en riktig vedeldad modell.

Många ryssar har redan kunnat testa Electrolux eldstad i aktion och var nöjda. Att döma av kundrecensioner, eldstaden i detta märke är en riktig räddning under en hård vinter, när värmesystemet helt enkelt inte klarar. Det elektriska värmesystemets kompaktitet gör att du kan installera det även i rum med ett litet område. Ett stort utbud av modeller, med olika design och funktioner, gör att du kan välja både ett billigare alternativ och en dyr lyxkamin med alla bekvämligheter som erbjuds.

Vyer

Golvstående

Den golvstående versionen av Electrolux-spisen anses vara en klassiker, gjord i stil med en engelsk spis med en levande låga. Till skillnad från den engelska kamraten har den svenska eldstaden bara en imiterad låga, som är svår att skilja från den riktiga. Golvstående eldstäder från det svenska märket är tillverkade i en mängd olika utföranden som gör att du kan hitta rätt modell för varje interiör..

Golvstående eldstäder har förtjänat kundkännedom på grund av deras kompakthet och rörlighet. Kaminen kan när som helst flyttas till ett annat rum eller en del av rummet. Hörnmodeller smälter helt ihop med väggen och skapar effekten av en inbyggd öppen spis. De mest populära bland Electrolux golvstående eldstäder är modellerna EFP / F 100 och EFP C 1000 RC. Det första alternativet kännetecknas av högkvalitativ finish av metallhöljet med MDF-paneler. Trots det massiva utseendet är hela konstruktionens vikt bara 20 kilo..

Den andra modellen anses vara en klassiker, men skiljer sig i närvaro av moderna funktioner. Eldstadens kompakthet gör att du kan installera den i en lägenhet utan att skada värdefullt utrymme.

väggmonterad

Den svenska tillverkaren av hushållsapparater Electrolux försöker alltid överraska sina kunder med nya originallösningar för eldstäder. Väggmonterade eldstäder är ett verkligt konstverk, så att du kan njuta av en vacker utsikt över lågan och få behaglig värme.

Väggmonterade eldstäder kännetecknas av sin extraordinära tunnhet, vilket gör dem enkla att installera på väggen. Effekten av en riktig låga uppnås med hjälp av skrymmande rött trä och heta stenar. Denna funktion är inneboende i EFP / W-1100 URCL.

Kollektionen av väggmonterade eldstäder Electrolux innehåller också ovanliga vertikala modeller, till exempel EFP / W 1200 RCL. En eldstad av denna typ ser ganska original ut och är ett verkligt beundringsobjekt för både husets ägare och gäster..

Horisontella modeller presenteras inte som kompakta modeller, utan också som stora massiva eldstäder. De är perfekta för rymliga rum där en miniatyrkamin helt enkelt kommer att gå vilse..

Gångjärn

Hängande eldstäder anses vara ett slags väggmodeller, men till skillnad från dem placeras de i en speciell nisch i väggen. Detta skapar effekten av en inbyggd modell. För att installera en gångjärnspis på väggen är det nödvändigt att förbereda väggen i förväg. Väggen kan mantlas med gipsskivor, medan mellan huvudväggen och GKL -plåten ska det vara ett avstånd som är lika med tjockleken på eldstaden.

Om du bestämmer dig för att en hängande öppen spis är precis vad du behöver, tänk på att rummet kommer att tappa några centimeter. Men i gengäld får du en snygg designdetalj som inte bara kommer att vara en utmärkt dekoration för ditt hem, utan också kommer att hålla dig varm i kylan. EFP / W 2000 S är en unik modern modell av en hängande öppen spis, som är en spegelduk. Denna eldstad är en verklig höjdpunkt i alla interiörer..

Som regel är gångjärnsparmodeller en utmärkt lösning för en högteknologisk interiör, så få människor är rädda för att göra ytterligare reparationer för en eldstadsnisch. Möjligheten att vara i trend hjälper till att övervinna alla svårigheter som uppstår.

Inbyggt

Inbyggda eldstäder anses vara sanna klassiska modeller av elektriska värmare.. Inbäddade modeller kallas också portalmodeller eftersom de är installerade i en förbyggd portal. Platsen för eldstaden kan vara absolut vad som helst, allt beror på din fantasi eller fantasin hos designern som du arbetar med. För maximal naturlighet föredrar många att göra en tegelportal, vilket gör en elektrisk eldstad så lik den riktiga som möjligt..

På grund av den inbyggda eldstadens stora tjocklek kan du skapa den mest trovärdiga effekten av en levande låga.

Alla modeller av Electrolux eldstäder är utrustade med en fjärrkontroll, som låter dig justera värmenivån och flamintensiteten utan att gå upp från en mysig och varm fåtölj. Dessutom är många modeller utrustade med en på och av -timer. Eldstaden stängs av av sig själv efter att du somnat, och på morgonen hälsar den dig med en lekande låga.

Olika färglösningar av eldstäder låter dig välja ett alternativ för alla interiörer. Den vita spisen är en av de mest populära modellerna och passar perfekt in i en modern inredning..

Funktionsprincip

Alla Electrolux eldstäder arbetar från elnätet, för vilket det är nödvändigt att ha ett uttag i huset med en spänning på 220 volt. Alla bruksanvisningar för eldstäder presenteras på flera språk, inklusive ryska. Därför kommer det inte att vara svårt för dig att förstå principen för uppvärmning av enheten. Tydliga illustrationer sparar tid på att läsa långa instruktioner för användning av eldstaden.

Fjärrkontrollen är batteri eller laddningsbar, så även ett barn kan ta reda på hur den ska användas.

Inredningsdesign

Electrolux eldstad är en unik designlösning för både en stadslägenhet med alla bekvämligheter och ett lanthus. I alla fall är en elektrisk eldstad en optimal ersättning för en riktig, när du inte vill tjata med ved, värma eldstaden länge och vänta sedan på att luften i rummet ska börja värma upp.

För varje typ av inredning, oavsett om det är ungdomsdesign eller klassiker, finns det en version av den elektriska eldstaden. Modellernas lätthet och kompaktitet gör dem mångsidiga och mobila. En svart öppen spis är det vanligaste alternativet och passar för de flesta utrymmen. Men om du uppskattar sofistikering, välj sedan vit eller spegel alternativ. De är extraordinära och kan bara kombineras med den speciella inredningen i rummet..