Huonekalut

Metallikaappi löytyy kaikenlaisista sisätiloista

Metallikaappi on oikea huonekalu kaikentyyppisiin sisätiloihin: makuuhuoneeseen, toimistoon, työpajaan, koulun pukuhuoneisiin ja kuntosaleihin … Sillä on todella paikkansa kaikkialla! Ja sen ominaisuudet, jotka on todistettu vuosikymmenten olemassaolon aikana, ovat kiistattomia. Metalli tekee tästä kaapista vahvan ja kestävän ja tarjoaa turvallisen säilytyksen. Ja lisäksi,metallinen kaappi on myös esteettinen Ranskan markkinoilla tarjotun värivalikoiman ansiosta. Näin voit valita huoneen, joka sopii parhaiten huoneesi tyyliin..

Metallikaappi on hyvä ratkaisu mihin tahansa talon huoneeseen

Teollisen tyylin räjähdyksen ansiosta metalliset huonekalut ovat olleet erittäin suosittuja viime aikoina. Ne antavat erityistä kosketusta, mikä tekee kappaleesta ainutlaatuisen. Metallinen kaappi sopii täydellisesti lastenhuoneeseen. Vankka ja vakaa, se suojaa heidän vaatteitaan ja lelujaan. Ja sitä ei voi vahingoittaa, kuten puukaappi. Tämä huonekalu on käytännöllinen, helppo käsitellä ja edustaa ihanteellista liittolaista paikkojen järjestämiseen. Löydät Armoire Plusista korkealaatuisia metallikaappeja, 100% Made in France.

Jos luulet, että metallisen vaatekaapin pitäisi mahtua vain pojan huoneeseen, mieti uudelleen. Tämä huonekalu ei ole niin vähätelty kuin luulisi. Nämä ovat sopivia värejä, jotka saavat sen loistamaan tyttäresi huoneessa: pastellin vaaleanpunainen tai turkoosi sininen. Keltainen, fuksia- tai vaaleanvihreä metallivaatekaappi ilahduttaa teini -ikäistäsi ja lisäksi kestää huonoa käsittelyä, koska hänen mielialansa vaihtelee usein..

Metalliset säilytyskaapit ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja myös keittiöissä. Huoneen, jossa valmistat ateriat, tulee olla puhdas ja siisti. Hyvin usein toimimme nopeasti emmekä sulje huonekaluja huolellisesti. Sinulla ei ole tällaista ongelmaa metallikaappien kanssa.

Metallinen kaappi on ihanteellinen lastenhuoneeseen

siisti tummansininen säilytyskaappi lastenhuoneeseen

Metallinen kaappi antaa luonteen teini -ikäiselle huoneelle

teollinen vaatekaappi teini -ikäisen huoneeseen omaperäisyys ja luonne tyylikäs ilmapiiri

Metallinen vaatehuone löytyy myös tyttöjen huoneista

metallinen kaappi korkeasta ja syvän vaaleanpunaisesta erittäin alkuperäiseen makuuhuoneeseen yhdistettynä vihreisiin kasveihin

Miksi sijoittaa metalliseen työpajakaappiin?

Työn hyvä organisointi riippuu lähinnä välineiden hyvästä säilytyksestä. Tehokkaampaa toimintaa varten ei ole parempaa kuin järjestää kaikki lisävarusteet kaappiin. Metallimalleilla on keskeinen etu: ne sisältävät helposti usein raskaita ja tilaa vieviä tarvikkeita ja materiaaleja, jotka voivat vahingoittaa ei-metallisia kaappeja. Niiden vankka runko takaa heille suuren vakauden. Toimintasi helpottamiseksi voit varustaa itsesi mallilla jaloissa tai kaltevilla hyllyillä, jotta voit helposti tarttua instrumentteihisi. Hyviä ratkaisuja autotallissa oleviin DIY -astioihisi! Voit saada oikean metallikaappi osoitteessa Armoireplus.fr

Metallikaapin avulla voit optimoida työpajasi toiminnan

teollinen kaappi työpajassasi autotallissa kestävyys astioille

Metallinen säilytyskaappi sopii täydellisesti keittiön järjestämiseen

metallikaappi keittiöön liilanvärisissä tehokkaissa säilytyshyllyissä

Metalliset laatikkokalusteet sopivat täydellisesti tyylikkäisiin sisätiloihin

metallinen laatikkokaappi hienostuneessa sisustuksessa, jossa on retro -maku mustavalkoisena

Metallikaappi julkisten laitosten turvaamiseksi

Esimerkiksi koulut, urheiluhallit ja yritykset ovat paikkoja, joissa olisi tarkoituksenmukaista asentaa metallikaapit. Olemme kaikki herkkiä henkilökohtaisen omaisuuden turvaamiseen kollektiivisissa pukuhuoneissa. Kaikki varkaudet voivat luoda huonon ilmapiirin yhteisöön. Työnantajan on toteutettava toimenpiteitä varkauksien estämiseksi toimistossa, tämä on hänen velvollisuutensa. Siksi ammattimaisessa vaatehuoneessa on oltava tehokas lukitusjärjestelmä, jossa on väärentämisen estävä ovi. Ihanteellinen ratkaisu kaikkiin tiloihin: yksiosainen hitsattu metallikaappi, jossa on C-luokan murtosuojakyky (korkein mahdollinen). Metallinen kaappi suojaa myös omaisuuttasi tulipalossa, koska se on palamatonta.

Metalliset säilytyskaapit osoitteessa luotettava sulkeminen on välttämätöntä julkisissa laitoksissa 

metallinen kaappi laitoksille iloisissa väreissä ystävälliseen ilmapiiriin

Tämäntyyppinen metallinen säilytyskaappi takaa maksimaalisen mukavuuden kaikille

metallinen turkoosinsininen hylly, jossa on kiinteä sulkeminen ruokakomero kävijöille