Julkinen rakennus

5 kysymystä, jotka sinun tulee kysyä itseltäsi ennen kiinteistön ostamista

Ensimmäisen työpaikan löytäminen, naimisiin meneminen, lasten hankkiminen – aikuiselämä on täynnä seikkailuja ja suuria päätöksiä. Jälkimmäisten joukossa kiinteistön ostaminen on erityisesti valinta, jota ei pidä ottaa kevyesti. Ensimmäisen kodikkaan pesäsi ei tarvitse vain sopia sinulle, vaan sen on myös täytettävä tietyt puhtaasti käytännölliset kriteerit. Edullinen hinta, edullinen rahoitus, sijainti, rakennuksen kunto ja mitä muuta? Ennen kuin ostat kiinteistön, etsi itseltäsi viisi kysymystä.

Kaikki vinkit ensimmäisen kodin ostamiseen

löytää ensimmäiset talosi asuntolaatikot täynnä yrityskiinteistötarjousta

Tunnenko kiinteistömarkkinat riittävän hyvin? ?

Ennen kuin alat edes etsiä kiinteistöjä, tee pieni itseohjautuva markkinatutkimus. Tekijät, kuten alue, naapurusto, tyyppi, koko ja asunnon kokoonpano, ovat hyvä paikka aloittaa. Käytä sitten aikaa viitata kaikkiin mahdollisiin mutta yhtä luotettaviin tietolähteisiin. Ystävät tai sukulaiset, jotka ovat äskettäin ostaneet oman kiinteistön, voivat jakaa arvokkaan kokemuksen. Ja sitten, koska kiinteistötarjouksen tunnistaminen ja vertaaminen on melko vaikeaa, älä epäröi hakea apua alan ammattilaisilta. Kiinteistönvälitystoimistot ja metsästäjät, notaarit, pankkiirit – jokainen näistä toimijoista toisi oman panoksensa ja asiantuntemuksensa. Näin varmistat, että teet tietoisen valinnan..

Kiinteistömarkkinoiden suuntausten oppimisen tärkeys

tietää kiinteistömarkkinat ja eri kiinteistöjen hinta ostaa asunnon tai talon

Mitkä ovat kiinteistötarpeeni ?

Toinen tärkeä asia, joka on otettava huomioon tässä ensimmäisessä ratkaisevassa vaiheessa, on tietysti tarpeesi. Näiden perusteella voit tehdä luettelon ostoprioriteeteistasi. Siksi on otettava huomioon useita muuttujia, mukaan lukien:

 • sijainti (kaupunki / piiri)
 • valotus (kirkkaus)
 • alue (huoneiden lukumäärä)
 • autotallilla / parvekkeella tai ilman
 • talo tai asunto
 • uusi tai vanha asunto
 • vuokra- tai asuinkiinteistöjä
 • budjetti (lainakyky)
 • lisämaksut

Tee luettelo tärkeimmistä valintaperusteista

kiinteistöhaku naapuruston sijainnin tärkeys talon asunnon sijainti

Kuinka rahoittaa kiinteistöprojektini ?

Koko kiinteistösijoituksen rahoittaminen henkilökohtaisilla varoilla ei valitettavasti ole mahdollista useimmissa tapauksissa. Ratkaisu – ota asuntolaina. Ennen kuin teet niin, sinun on kuitenkin ensin arvioitava lainauskapasiteettisi. Huomaa, että tämä olisi paljon suurempi, kun olet parisuhteessa. On selvää, että lainan takaisinmaksu jaetaan sinun ja puolisosi kesken. Huomaa sitten, että sinulla on käytettävissä useita laitteita ja valtionapuja lainan helpottamiseksi. Jos kyseessä on esimerkiksi ensimmäinen kiinteistösijoituksesi, voit luottaa nollakorkoiseen lainaan. Erityisesti tässä vaiheessa tarvitset pankkiirin tai kiinteistönvälittäjän apua. Toimitettujen asiakirjojen, perhe-, ammatti- ja ikätilanteesi perusteella hän voi laskea arvion kuukausieristä, jotka sinun on maksettava..

Helpottaaksesi ja säästääksesi paljon päänsärkyä online -lainasimulaattori on edelleen käytettävissä. Find-mon-pret-immo.fr ottaa tällaisen laitteen käyttöön saadakseen arvion sen lainauskapasiteetista muutamalla napsautuksella. Näin prosessi yksinkertaistuisi ja nopeutuisi huomattavasti. Lainasimulaattorin ansiosta Löydä kiinteistölainani, saat erittäin tarkan käsityksen rahoitusehdoistasi ja olet mukana jokaisessa vaiheessa avainten luovuttamiseen saakka. Passeport Crédit Nexity -merkin haltija, simulaattori toimittaisi sinulle myös luotettavan todisteen lainauskapasiteetistasi. Tämä passi helpottaisi huomattavasti uuden majoituspaikan saapumista.

Käytä lainasimulaattoria helpottaaksesi työtäsi

investoida kiinteistöihin, tehdä laskelmia edullisen majoituksen löytämiseksi

Miksi on niin tärkeää käydä sivustolla ?

Sivustolla vierailu on välttämätöntä, mutta vielä tärkeämpää on pitää silmällä mahdolliset puutteet. Huomaa, että jos tarvitaan suuria töitä, se nostaisi asunnon hintaa huomattavasti. Käytä tästä syystä erityisesti aikaa eri osien tarkkaan tarkastamiseen ja vikojen tunnistamiseen, kuten:

 • vaurioitunut katto / katto vuotaa
 • rungon ja palkkien lujuus
 • halkeamia seinissä, murtunut julkisivu
 • katto / lattia huonontunut ajan / kosteuden vuoksi
 • tehoton eristys ja suuri lämpöhäviö
 • laitteiden huono kunto – putkisto / lämmitys / sähköverkko / ilmanvaihto

Käy paikan päällä katsomassa rakennuksen kuntoa

perhe ostaa uuden asunnon

Miksi ostaa houkutteleva kiinteistö pitkällä aikavälillä ?

Lopuksi on erittäin hyödyllistä tietää, kuinka heijastaa itsesi tulevaisuuteen. Ensimmäinen askel on kuvitella tulevaa henkilökohtaista ja ammatillista tilannetta. Oletko taipuvainen vaihtamaan työpaikkaa usein? Ovatko tulosi vakaat? Suunnitteletko perheen rakentamista tai laajentamista. Onko kouluja, julkisia liikennevälineitä, kauppoja lähellä? Tässä on joukko tärkeitä kysymyksiä, jotka sinun on kysyttävä itseltäsi ennen kuin teet viimeisen ratkaisevan askeleen. Toiseksi, olisi välttämätöntä omaksua strateginen ajatus uuden kodin mahdollisesta jälleenmyynnistä tulevaisuudessa. Majoituksen edullinen sijainti, sen kunto, tehty työ, vaikuttaa asunnon arvoon, kun se myydään uudelleen.

Näe kiinteistöt pitkäaikaisena sijoituksena

löytää paras majoitus talon huoneisto perheellesi miten ostaa kiinteistöä