möbel

Soffor “dragspel” på en metallram

Soffa “dragspel” på en metallram är en mycket populär modell. Denna omvandlingsmekanism har etablerat sig som pålitlig, bekväm, enkel, högkvalitativ och hållbar. Metallramen är en pålitlig grund för stoppade möbler, den kommer att fungera i många år. Modeller med mekanism “dragspel” presenteras på marknaden i ett stort sortiment och i olika priskategorier. Du kan hitta en soffa utan eller med armstöd, med eller utan linnelåda.

Små modeller

Soffa “Milena” passar bra in i en liten lägenhet, där det finns en liten mängd kvadratmeter. Du kan köpa den här modellen för 25 tusen rubel. Färgpaletten är varierad: vit, choklad, ljusblå, ljusbeige. “Milena” tillverkad på en metallram med en låda för linne, men den måste beställas separat. Det är mycket rymligt och bekvämt, det gör att du kan placera olika sovtillbehör inuti.

Transformationsmekanism “dragspel” låter dig snabbt och enkelt demontera soffan och göra den till en bekväm säng. Du behöver bara dra över sätet, sänka ryggen – och en bekväm sovplats är redo. Designers har försökt att få sådana stoppade möbler lätt att passa in i inredningen i alla sovrum eller vardagsrum, så att det blir ett harmoniskt tillskott. Detta är en liten struktur, dess mått är följande: bredd – 145 cm, höjd – 88 cm, djup – 104 cm, sitthöjd – 44 cm. Säng – 128 x 204 cm.

Tillverkaren använde velour för klädsel. Det är ett mångsidigt material med hög slitstyrka. Det är behagligt att röra vid och orsakar ingen allergisk reaktion. Paketet innehåller avtagbara lock som kan tvättas i maskin vid låga temperaturer. Två dekorativa kuddar på 20 x 54 cm kommer att dekorera soffan och göra den ännu bekvämare att sitta på.

Inuti de stoppade möblerna finns polyuretanskum – ett elastiskt och plastmaterial som inte deformeras och behåller sin form. Ett sådant fyllmedel kan ta kroppens form, det har ortopediska egenskaper. Tillverkaren ger 15 års garanti på detta fyllmedel. Polyuretanskummet har god ventilation och är hygieniskt. Detta är mycket viktigt för hälsan – särskilt om det finns små barn i huset..

Baron

En av de mest populära och billiga modellerna av stoppade möbler är en soffa “Baron”. Du kan hålla dig inom bara 18 tusen rubel – och få en underbar soffa av god kvalitet, resistent mot smuts, med hög slitstyrka. Detta är en liten modell, men väldigt mysig. Hon kommer att dekorera alla vardagsrum, blir dess höjdpunkt. Klädseln är ett behagligt mjukt sandfärgat material. Armstöden och botten är gjorda av djup mörkbrunt konstläder. Fyllmedlet är av mycket hög kvalitet – polyuretanskum. Transformationsmekanism – “dragspel”. Det finns en metallram inuti soffan.

Soffmått: bredd – 170 cm, höjd – 87 cm, djup – 104 cm. Sovplats – 140 x 199 cm. Denna modell säljs utan kuddar. De kan köpas ytterligare om så önskas. Men det finns praktiska lock som kan tas bort och rengöras. Klädseln är gjord i modernt material – mikrovelour. Den skiljer sig från den vanliga velouren med en mindre högstorlek och lite som mocka. Sådant material borstar inte och passar perfekt till ramen. Tyget har hög slitstyrka och håller i många år, medan dess estetik kommer att förbli densamma.

Modell “Baron” skiljer sig med rundade armstöd och ryggstöd. Sitsen glider lätt ut och förvandlas till en bekväm sovplats. En sådan hopfällbar soffa hjälper dig att slappna av och sova gott. Recensioner om denna modell är extremt positiva. Köpare rekommenderar alla enhälligt denna möbel.

Hörnealternativ

Soffa Mainz är universell, eftersom hörnet kan placeras både till vänster och till höger. Denna modell kostar cirka 76 tusen rubel. Modellen är mycket rymlig, lämplig för stora företag, men samtidigt tar den inte mycket plats i rummet, eftersom den kan placeras snyggt mot väggen. Transformationsmekanismen som används i denna soffa – “dragspel”. Sitthöjd – 47 cm. Setet innehåller en bekväm ortopedisk madrass 13 cm tjock. Mörkgrå matta används som klädsel. På sådant material kommer skav och fläckar inte att märkas. Den är lättskött och kan rengöras utan problem. En sådan yta tenderar att stöta bort smuts.

Till soffan Mainz ingår ljusgrå kuddar mått 45 x 45 cm. Antal – tre stycken. En bekväm rymlig linnelåda är inbyggd i soffan. Locket har ett automatiskt lås, så det blir väldigt enkelt att sätta i något eller ta ut önskad vara. Inuti finns inte bara en metallram, utan också ett autonomt fjäderblock. Termiskt bundna fibrer ger ytterligare elasticitet hos sådana stoppade möbler. Dimensionerna på denna modell är optimala, de är lämpliga för alla moderna lägenheter. Bredd är 268 cm, höjd – 88 cm, djup – 184 cm. Säng – 164 x 218 cm. Sofföverdrag är avtagbara.

Det handlar om armstöden

Modell “Montreal” lockar uppmärksamhet på grund av sin ovanliga design. Höjdpunkten i denna bäddsoffa med mekanism “dragspel” det finns armstöd på metallramen. Klädseln är tillverkad i mjuk velour. Sitthöjden är 44 cm. Ortopedisk rustning och polyuretanskum används inuti. Färgen på klädseln är beige, det här alternativet är lämpligt för design av nästan vilken inredning som helst.

Tvättlådan måste beställas separat och måste byggas in. Avtagbara lock gör rengöringen mycket enklare. Setet innehåller två dekorativa kuddar på 40 x 40 cm. Själva bäddsoffan är 187 cm bred, 92 cm hög, 111 cm djup. Sovplatsen är 144 x 202 cm. Alla modeller är mycket bekväma, tack vare sina underbara egenskaper har vunnit stor popularitet bland konsumenter.

I nästa video, se soffrecensionen "Dragspel" på en metallram.