Muoti ja elämäntapa

Air Dior -tekstiilikokoelma kuuluisan AJ1: n mukana

Kun odotettu Dior x Air Jordan 1 paljastettiin ja esiteltiin ensimmäisen kerran ranskalaisen brändin kiitoradanäyttelyssä viime kuussa Miamissa, luksusmerkin kumppanuutta Jumpmanin brändin kanssa ei lasketa. Itse asiassa duo on juuri julkaissut viralliset valokuvat vaatekokoelmasta, joka liittyy sosiaalisten verkostojen tähdeksi tulleen lenkkarin julkaisuun. Travis Scottin esittämä “Air Dior” -kapseli sisältää myös Low -version jälkimmäisestä..

Dior x Jordan 1: n mukana tulee Air Dior -vaatemallisto

Nike ja Dior ovat julkistaneet Air Dior -vaatemalliston, joka seuraa ylellisyyttä Dior x Jordan 1 -tennarit

”Kokoelma tasapainottaa Jordanin ja Diorin holvien ajattomat siluetit ja antaa samalla uutta elämää klassisille urheilutyyleille (…) Nämä kappaleet yhdistävät talon (Dior) poikkeuksellisen couture -osaamisen 80 -luvun amerikkalaisten urheiluvaatteiden vaikutuksesta. legendaarinen Michael Jordan ”. Nämä ovat Niken sanat määritelläkseen tämän “Air Dior” -malliston, joka on jo lupaava olevan erittäin suosittu keräilijöiden keskuudessa. Kapselissa on “pehmeiden sävyjen paletti”, kuten tummansininen, valkoinen ja harmaa “Christian Diorin lempiväri”, ja se pelaa siistin, mutta myös muodollisen urheiluvaatteen kortin, jossa on puku harmaa villa ja napit Air Dior -logolla. Brändin swoosh-julkilausumassa julkistetaan myös sinivalkoinen raidallinen bleiseri, MA-1-pommitakki, joka on merkitty yhteistyön logolla, sekä kashmirpaitoja ja paitoja..

Travis Scottin esittämä “Air Dior” -kapseli

Ranskalainen brändi ja Travis Scott esittivät Air Dior -vaatemalliston

Urheiluvaatteiden puolella “Air Dior” -mallisto julkistaa hupparin, jossa on “Dior Oblique” -logo, sekä silkkihousut, joissa on CD -etiketti ja poolopaita. Mitä tulee lisävarusteisiin, löydät bobit, jacquard -siteet ja neliömäiset silkkihuivit. Nahkatavarat eivät jääneet jälkeen, yhteensä neljä kappaletta, mukaan lukien kytkin ja lompakko. Lopuksi ja kuten ilmoitettiin, kuuluisa Air Jordan 1 High OG Dior -luokan lenkkarit tulevat saataville matalaversiona..

Air Jordan 1 Low -versio tekee myös debyyttinsä Dior x Jordan -mallistossa

Odotetusti Dior x Jordan 1: n mukana tulee Low -versio sekä Air Dior -tekstiilikokoelma

Dior x Air Jordan 1 -parit ja koko Air Dior -mallisto odotetaan ensi huhtikuussa Dior -myymälöissä.

Nähdään ensi huhtikuussa ylellisen ja innokkaasti odotetun ”Air Dior” -yhteistyön julkaisemiseksi

Diorin ylelliset Air Jordan 1 -lenkkarit julkaistaan ​​ensi huhtikuussa erityisen Air Dior -vaatemalliston rinnalla