Muoti ja elämäntapa

Disney julkisti Star Wars: The Rise of Skywalkerin trailerin

Disney + -tarjouksen esittelyn ohella isokorvainen yritys hyödynsi viime viikonloppuna D23-konferenssiaan ja esitteli seuraavan Star Wars: The Rise of Skywalkerin trailerin. Jakso, joka päättää tämän kolmannen trilogian 18. joulukuuta elokuvateatterissa.

Disney julkisti Star Wars: The Rise of Skywalkerin trailerin

Disney esitteli Star Wars: The Rise of Skywalker -trailerin D23 -näyttelyssään

George Lucasin vuonna 1977 luoman ja J.J. Abramsin ohjaaman sarjan yhdeksäs ja viimeinen elokuva tähän mennessä, Skywalkerin nousu tai Skywalkerin nousu näyttää merkitsevän useiden sukupolvien seuranneen seikkailun loppua. Alkaen sarjan ikonisista kohtauksista useista aiemmista elokuvista, traileri esittää nostalgiakortin, jossa on vanhoja muistoja Anakinista, Han Solosta ja Obi-vanista. Jännitys ja jännitys ovat myös osa peliä, suureksi iloksi faneille, jotka haluavat kokea lopullisen taistelun Reyn, Poen ja Finnin edessä. Kaikkien Star Warsin menestyksen hahmojen kuvien joukossa löydämme uudelleen Leia alias Carrie Fisherin, joka kuoli vuonna 2016 elokuvan The Last Jedi jakson VIII kuvaamisen jälkeen..

The Rise of Skywalker: traileri nostalgian ja epävarman tulevaisuuden välillä

Star Wars: The Rise of Skywalker tai Disneyn The Rise of Skywalker -traileri pelaa nostalgiaa ja jännitystä

Star Wars Episode IX: Skywalkerin nousu

Vanhojen kohtausten paraatin jälkeen julkaisemattomat kuvat kylvävät hämmennystä ja lisäävät katsojan kiinnostusta. Taivasta ahdistavien taistelulaivarykmenttien ohella Rey (Daisy Ridley), jossa on tumma huppu ja jossa on Darth Maulin kaltainen kaksinkertainen punainen valomiekka, tuo The Rise of Skywalkerin trailerin huipentumaansa, auttoi tiettyjen hengittämistä. Darth Vader. Luke Skywalkerin ja Palpatinen esittämä trailerin kahden minuutin pituinen traileri vahvistaa Ultimate Warin jännitystä. “Miljoonat sukupolvet asuvat sinussa, mutta se on sinun kamppailusi” kommentoi ensimmäistä, kun taas “matkasi on päättymässä” varoittaa toista.

Tähtien sota: Skywalkerin nousu, 18. joulukuuta teattereissa

Disney paljasti Tähtien sota -jakson 9: The Rise of Skywalkerin trailerin D23: n aikana

Sen lisäksi, että The Rise of Skywalker kokoaa yhteen joitakin Tähtien sota -saagan suurimpia hahmoja, se tuo viimeisen pisteen paitsi tähän kolmanteen trilogiaan, myös Star Wars -seikkailuun elokuvateatterissa seuraavien kolmen vuoden aikana. Bob Iger, Disneyn pomo ja franchising -omistaja, on todellakin ilmoittanut, että meidän ei pitäisi odottaa uutta elokuvaa ennen vuotta 2022. yleisön väsymys suhteessa Star Wars -tuotteiden moninaisuuteen, joiden pitäisi nyt keskittyä pieneen näyttöön.

Reyn kulku kaksinkertaisella punaisella laserilla on The Rise of Skywalkerin trailerin kohokohta

Star Wars: The Rise of Skywalker -traileri jäi fanien kimppuun uusimmassa kuvassaan, jossa Rey pitää punaista kaksinkertaista laseria

Odottaessaan David Benioffin ja DB Weissin allekirjoittaman franchisingin paluuta, Disney haluaa edelleen hyödyntää kultaisia ​​munia munivaa hanhensa valmistelemalla useita sarjoja tulevalle suoratoistoalustalleen. Fanit voivat siis odottaa 12. marraskuuta saapuvien Obi-Wanin, The Mandalorianin, Rogue One-spin-offin tai animoidun La Guerre Des Clonesin saapumista..

Trailerin lisäksi Disney esitteli elokuvan ensimmäisen julisteen.

Trailerin ohella Disney esitteli myös ensimmäisen Star Wars: The Rise of Skywalker -julisteen.