Muoti ja elämäntapa

Supreme x Timberland -duo palaa kevääseen

Esittäessään kaksi Country Boot- ja 3-Eye Classic -yhteistyötä kahden viime vuoden aikana, Supreme x Timberland -duo palaa tänä vuonna uuteen kapseliin. Tällä kertaa kaksi amerikkalaista tuotemerkkiä ovat tarkastelleet keväällä 2020 suunnattua Euro Hiker Low -tapahtumaa sekä rajoitettua sarjaa klassisia puseroita ja lippiksiä..

Supreme otti Timberland Euro Hiker Lowin haltuunsa

Tutustu uuteen Supreme x Timberland -yhteistyöhön uudistetun Euro Hiker Low -tossun kanssa

Kiiltävä kävelykenkä tätä uutta Supreme x Timberland 2020 -yhteistyötä varten

Uusi Supreme x Timberland -kapseli, joka perustuu jälleen kerran ulkoilumerkin mataliin vaelluskengiin, tarjoaa kuitenkin molemmille merkeille rakkaan urbaanin suunnan. Näin Euro Hiker Low on tämän uuden kapselin listan kärjessä kolmoisvärien ja kiiltävän nahan ansiosta. Saatavana mustana, punaisena mulletina ja keltaisena, matala saapas, joka on muokattu tilaisuutta varten, on koristeltu nylonilla kauluksessa ja mustalla kierrätetyllä kumipohjalla. Kuuluisa Timberand -logo löytää huomaamattoman paikkansa kantapään ulkopuolelta, korostettuna Supreme box -logolla, yhtä vaatimattomana.

Kiiltävää nahkaa Timberlandin Euro Hiker Low -housulle & Ylin

Supreme x Timberland -yhteistyö palaa vuonna 2020 parilla kiiltävästä nahasta valmistettuja Euro Hiker Low -kenkiä

Supreme x Timberland, yksinkertainen ja tehokas kapseli molemmille pitkäaikaisille kumppaneille

Tämän erityisen Euro Hiker Low Supreme x Timberlandin mukana duo on suunnitellut myös puseron ja lippiksen. Jälkimmäistä on saatavana kuudessa eri värissä, musta, tummansininen, harmaa, keltainen, valkoinen ja punainen. Mallin erityispiirteiden vuoksi molemmilla merkeillä oli hauskaa yhdistää Timberlandin logo ja kirjoitusvirhe Supreme -nimeen. Kirjonta on alleviivattu lauseella “Tuuli, vesi, maa ja taivas”. Kaksi omaperäisyyttä, jotka löytyvät puserosta, saatavana neljällä raikkaalla värillä.

Molemmat tuotemerkit ovat räätälöineet perinteisen ulkoilumerkkipaidan

Supreme ja Timberland aloittavat uuden yhteistyönsä keväällä 2020

Timberland x Supreme -lakki valoisan tulevaisuuden mukana

Timberland Euro Hiker Low paljastettiin uudessa yhteistyössä Supreme -brändin kanssa

Mistä ostaa Supreme lukituksen aikana ?

Vaikka Supreme on sulkenut kaikki myymälänsä Japania lukuun ottamatta koronavirusepidemian leviämisen vuoksi, tämä uusi Supreme x Timberland -mallisto on saatavilla vain verkossa osoitteessa New Yorkin tuotemerkin sivusto, maaliskuuta 26 alkaen. Tätä varten brändi tarjoaa toimituskulut yli 150 euron tilauksille, kun taas japanilaiset saavat uuden kapselin 28. maaliskuuta.

Timberland ja Supreme palaavat maaliskuussa uuteen yhteiseen kevään 2020 kapseliin