σπίτι

Συμβουλές για την αλλαγή των ρολών σας

Με την πάροδο του χρόνου, τα ρολά στο σπίτι ή στο διαμέρισμα τείνουν να φθείρονται. Το χρώμα αρχίζει να ξεφλουδίζει και οι λεπίδες φωτίζονται, οι μηχανισμοί καταστρέφονται με τη χρήση. Οι αδιάβροχες και μονωτικές του ιδιότητες θα μειωθούν. Μερικές φορές αρκούν μερικές επισκευές, αλλά συχνά είναι ένα σημάδι για να τις αλλάξετε.

επιλογή ρολών για διαμέρισμα ή σπίτι, ποιο μοντέλο νέου ρολού

Γιατί ήρθε η ώρα να αλλάξετε ρολά ?

Για αρχή, ο νούμερο ένα λόγος που οι ιδιοκτήτες σπιτιού μεταβαίνουν σε ρολά είναι η ασφάλεια. Πράγματι, πολύ παλιά, κατεστραμμένα ή φθαρμένα παντζούρια τείνουν να προσελκύουν διαρρήκτες, επειδή είναι πιο εύκολο να εξαναγκαστούν. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων διάρρηξης σε ιδιωτικά σπίτια, οι κλέφτες έχουν εισέλθει εκμεταλλευόμενοι ένα κενό στα συστήματα κλειδώματος. Στη συνέχεια, οι ιδιοκτήτες ανησυχούν όλο και περισσότερο για την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους και θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα στο κόστος του σπιτιού. Για αυτό το λόγο πολλοί επιλέγουν συνδεδεμένες λύσεις ή περισσότερα μονωτικά υλικά. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι προτιμότερο να εκτελέσετε αυτήν τη λειτουργία με εγκαταστάτη ρολών που θα σας προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας και τις ανάγκες σας.

γιατί να αλλάξετε τα παλιά ρολά σας, ποια είναι τα μοντέρνα μοντέλα ρολών

Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής για νέα ρολά ? 

Το πρώτο κριτήριο στο οποίο βασίζονται οι ιδιοκτήτες είναι αυτό του προϋπολογισμού φυσικά. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης για όλα τα έργα εργασίας. Σας επιτρέπει να καθορίσετε την επιλογή του παρόχου υπηρεσιών σύμφωνα με την εκτίμηση και να επιλέξετε τον τύπο, το μοντέλο και τα υλικά κατασκευής του κλείστρου. Γενικά, απαιτούνται τα πιο αξιόπιστα και στιβαρά μοντέλα αφιερώσει έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό. Αυτό αυξάνεται όταν πρόκειται για τη συμπερίληψη της τεχνολογίας.

Το δεύτερο κριτήριο αφορά την αισθητική. Αυτό είναι που σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά μοντέλα, χρώματα και υλικά. Μερικές φορές η εξωτερική εμφάνιση του προσόψεις σπιτιών και διαμερίσματα ενδέχεται να υπόκεινται σε ρύθμιση από το τμήμα πολεοδομίας ή την ένωση συγκυριαρχίας κατοικίας, για παράδειγμα.

τι τύπους μοντέλων ρολών να επιλέξετε, περίβλημα με πρόσοψη με χρωματιστά ρολά

Στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε περισσότερο μονωτικές ιδιότητες. Οι Γάλλοι ανησυχούν όλο και περισσότερο για την υπεύθυνη κατανάλωση και θέλουν να κάνουν τα σπίτια τους πιο αποδοτικά όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας. Πρώτον, βοηθά στη μείωση των λογαριασμών θέρμανσης. Δεύτερον, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε προστιθέμενη αξία για το σπίτι σας. Τέλος, είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το κράτος έχει δημιουργήσει μηχανισμούς που βοηθούν τα άτομα να προσλάβουν εργάζονται για να κάνουν τα σπίτια τους πιο ενεργειακά αποδοτικά. Τέλος, οι μονωτικές ιδιότητες τουένα νέο ρολό αποφύγετε προβλήματα υγρασίας στο σπίτι.

Τέλος, όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ενδιαφέρονται για τη λειτουργικότητα των ρολών. Για παράδειγμα, τα μοντέλα που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια έχουν μεγάλη ζήτηση, καθώς έχουν αυτονομία λειτουργίας άνω των 15 ημερών χωρίς ηλιακό φως. Στη συνέχεια, τα συνδεδεμένα ρολά εκμεταλλεύονται το κεντρικό σύστημα πληροφοριών του σπιτιού και μπορούν να αλληλεπιδράσουν με άλλες συσκευές για να κάνουν το σπίτι πιο έξυπνο και πιο ενεργειακά αποδοτικό. Μπορείτε να προγραμματίσετε το άνοιγμα και το κλείσιμο σε συγκεκριμένες ώρες, να τα συγχρονίσετε με τον ήλιο ή να τα ελέγξετε από απόσταση από το smartphone σας. Επί του παρόντος, ρολά με ρυθμιζόμενα πηχάκια γιατί ο ήλιος είναι επίσης πολύ περιζήτητος.

μονωτικές ιδιότητες των ρολών, γιατί να αλλάξετε τα παλιά ρολά