Καθρέφτης

Καθρέπτης στο διάδρομο – πάνω από 160 φωτογραφίες για εσάς!

Καθρέφτης διαδρόμου

Ο καθρέφτης είναι υποχρεωτικό μέρος του εσωτερικού του διαδρόμου. Δεν έχει μόνο μια άμεση λειτουργία αλλά επίσης αντιπροσωπεύει πολύ συχνά ένα διακοσμητικό στολίδι. Σε περίπτωση που μιλάμε για ένα μικρό και στενό διάδρομο, ο καθρέφτης είναι ο κύριος σωτήρας καθώς διευρύνει οπτικά το χώρο. Εκτός από τους συνηθισμένους καθρέφτες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα περισσότερα διαμερίσματα, υπάρχουν και διακοσμητικοί καθρέφτες. Χρησιμοποιώντας αυτά μπορείτε να διαφοροποιήσετε το διάδρομο και να το κάνετε πιο πρωτότυπο.

Είδος καθρέφτη

  • Συνηθισμένοι καθρέφτες
  • Σκοτεινοί καθρέφτες
  • Έγχρωμοι καθρέφτες. Το πιο δημοφιλές χρώμα είναι το γαλάζιο, το πράσινο και το χρυσό χρώμα
  • Διακοσμητικοί καθρέφτες

Με τέτοιου είδους καθρέφτες θα μπορούσε κανείς να ετοιμάσει ένα έπιπλο διαδρόμου (τις πόρτες ενός ντουλαπιού, για παράδειγμα) ή ακόμα και τη διακόσμηση των τοίχων.

Με τη βοήθεια καθρεφτών, οι μακρόστενοι διάδρομοι γίνονται οπτικά μεγαλύτεροι. Για να γίνει αυτό, βάζουμε ψηλούς καθρέφτες σε έναν από τους τοίχους. Ενώ από την άλλη μπορεί να βάλει ενσωματωμένα φώτα οροφής. Όταν επιλέγετε το πλαίσιο για τον καθρέφτη, είναι απαραίτητο να είστε πεπεισμένοι ότι αυτό το πλαίσιο ανταποκρίνεται πλήρως στο εσωτερικό του διαδρόμου.

Πώς να επιλέξετε και να οργανώσετε σωστά τον καθρέφτη στο διάδρομο?

Είναι οργή σήμερα να μιλάμε για το διάδρομο που είναι η τηλεφωνική κάρτα ενός διαμερίσματος. Και όμως, είναι χρήσιμο να θυμόμαστε: εκτός από την πρώτη εντύπωση που κάνει, η είσοδος έχει αρκετές πραγματιστικές λειτουργίες. Μία από αυτές τις λειτουργίες – είναι η διάθεση για έξοδο από το σπίτι με την οποία συνδέεται η αντανάκλασή μας στον καθρέφτη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις γυναίκες – η αυτοπεποίθηση και η σκέψη ότι με την εμφάνιση “όλα είναι εντάξει” είναι πολύ σημαντικά για εμάς..

Εκτός όμως από την κύρια λειτουργία του, ο καθρέφτης στο διάδρομο μπορεί να παίξει και άλλους ρόλους: να αλλάξει τις οπτικές αναλογίες αυτής της περιοχής (συμπεριλαμβανομένης της διεύρυνσης) και να γίνει διακοσμητική προφορά του εσωτερικού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να αφιερώσουμε ένα μίνι σίριαλ σε αυτό το θέμα και τις συμβουλές έμπειρων σχεδιαστών πάνω από 180 παραδείγματα για τη χρήση του καθρέφτη στο διάδρομο..

Στο πρώτο μέρος θα δείτε πολλές παραλλαγές καθρεπτών εισόδου που επιλέγονται ανά τύπο, μέγεθος και στυλ. Θα μάθετε τους αρχικούς τρόπους για τη διάταξή τους και επίσης τους εγγυημένους τρόπους επέκτασης του χώρου κατά την είσοδό σας στο διαμέρισμα. Και πάλι, θα υπάρχει ένα μικρό μυστικό για τις γυναίκες που θέλουν να δείχνουν πιο αδύνατες.

Το δεύτερο μέρος είναι αφιερωμένο στην αλληλεπίδραση του καθρέφτη και των στοιχείων επίπλων στο διάδρομο: ξεκινώντας από τα ράφια και τελειώνοντας με τα ντουλάπια και τα καθίσματα. Όλα αυτά για να μπορείτε να επιλέξετε τη βέλτιστη παραλλαγή για τη διάταξη διαφορετικών τμημάτων του εσωτερικού σύμφωνα με τα αιτήματά σας.

Ας ξεκινήσουμε όχι με την επιλογή του καθρέφτη αλλά με την περιγραφή ορισμένων χρήσιμων παραλλαγών αφού οι στενοί και μικροί διάδρομοι αντιπροσωπεύουν την ευρέως διαδεδομένη ασθένεια των διαμερισμάτων μας..

Υπάρχουν βέβαια και άλλες παραλλαγές. Για παράδειγμα, δεν μπορούμε να φτιάξουμε όλους τους τοίχους με καθρέφτες αλλά μόνο ένα ή δύο μέρη (και ειδικά αν το ντουλάπι είναι μακρύ). Οι ψηλοί καθρέφτες που βάζουμε στους τοίχους θα φαίνονται πολύ καλά εκεί και ειδικά σε περίπτωση που τοποθετηθούν είτε πλήρως, είτε εν μέρει στην είσοδο του υπνοδωματίου, ή στη στροφή του διαδρόμου. Χάρη στο γεγονός ότι στη ζώνη αντανάκλασης δεν υπάρχει μόνο ο πίσω τοίχος, το αποτέλεσμα διεύρυνσης λειτουργεί πολύ καλύτερα.

Εάν το παράθυρο αντανακλάται πλήρως ή εν μέρει στο διάδρομο, προσθέτει φως στο διάδρομο. Και σε περίπτωση που προσθέσετε πράσινα φυτά – θα δώσει στην ατμόσφαιρα επιπλέον ομορφιά. Ένα τμήμα του καθρέφτη, εκτός από το εφέ φωτισμού, κάνει επίσης το δωμάτιο μεγαλύτερο.

Καθρέφτης για την είσοδο

Οριζόντιοι καθρέφτες

Οι οριζόντιοι καθρέφτες διευρύνουν επίσης εν μέρει τον τοίχο στον οποίο είναι τοποθετημένοι. Και μπορούν επίσης να “στηρίξουν” τα έπιπλα που είναι δίπλα. Κατά κανόνα, έχουν ένα λακωνικό πλαίσιο (και κρέμονται ακόμη και χωρίς αυτό), χάρη στο οποίο ταιριάζουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό στυλ, συμπεριλαμβανομένου του μινιμαλισμού.

Κάθετοι κρεμαστοί καθρέφτες (που παίρνουν όλο το μέγεθος)

Αυτοί οι καθρέφτες σας επιτρέπουν να δείτε ολόκληρη τη μέση σας, η οποία είναι αρκετά σημαντική για έναν διάδρομο. Οι διαφορετικές διατάξεις ραφιών παλτών και η ποικιλία μεγεθών που εμφανίζονται στις φωτογραφίες – όλα αυτά είναι παραδείγματα σουηδικών εσωτερικών χώρων και σε περίπτωση που προτιμάτε ένα πιο πολυτελές στυλ, τότε θα χρειαστείτε ένα άλλο πλαίσιο.

Μιλώντας για καθρέφτες πλήρους μεγέθους, είναι δύσκολο να κρύψουμε το μικρό μυστικό που χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες περιοδικών ρούχων. Αν θέλετε να δείχνετε πιο αδύνατοι από ό, τι είναι στην πραγματικότητα (ένα ευχάριστο ψέμα, έτσι δεν είναι) – τοποθετήστε τον καθρέφτη όχι οριζόντια αλλά με μια μικρή κλίση, έτσι ώστε το πάνω μέρος να κάθεται λίγο πιο μακριά από τον τοίχο από το κάτω μέρος ( το μέρος που συγκρατεί τον τοίχο πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερο από το συνηθισμένο).

Εάν έχετε αποφασίσει να δημιουργήσετε ένα κομψό διάδρομο – επιλέξτε τον σωστό καθρέφτη τόσο για τα έπιπλα που βρίσκονται δίπλα του όσο και για τα διακοσμητικά αντικείμενα που περιβάλλουν. Κοιτάξτε μερικά τυπικά παραδείγματα: το πλαίσιο και μερικές φορές το σχήμα του καθρέφτη παίζουν κύριο ρόλο εδώ.

Σε περίπτωση που είχατε την τύχη να βρείτε έναν υπέροχο καθρέφτη – μην τον βάζετε κάτω στο υπνοδωμάτιο! Perhapsσως, στο διάδρομο, θα το θαυμάζετε πολύ πιο συχνά και αυτός ο καθρέφτης θα γίνει το αντικείμενο της υπερηφάνειας σας μπροστά στους καλεσμένους σας..

Αυτό το σπάνιο είδος καθρέφτη στα σπίτια μας, το προτείνουμε σε όλους τους ιδιοκτήτες μεγάλων διαδρόμων. Γιατί, όπως ένας μεγάλος πίνακας ζωγραφικής, είναι ένα άξιο αντικείμενο να το παρατηρείς από σημαντική απόσταση.

Ιδέες που δεν είναι στάνταρ

Αρκετοί καθρέφτες

Είναι κατάλληλο να χρησιμοποιείτε πολλούς καθρέφτες στο διάδρομο σε 2 περιπτώσεις:

  • Για να διασφαλιστεί το διακοσμητικό αποτέλεσμα – όλοι αυτοί οι καθρέφτες πρέπει να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό – είτε το σχήμα είτε το πλαίσιο και πρέπει να είναι τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο – μια πάνω σειρά ζωγραφικής.
  • Για να διασφαλίσετε τη λειτουργικότητα (τη δυνατότητα να κοιτάξετε τον εαυτό σας σε διαφορετικές περιοχές της εισόδου), και πρέπει να έχετε κατά νου ότι η διαφορά στις διαστάσεις και το σχήμα εδώ δεν παίζει ρόλο – μια χαμηλότερη σειρά πινάκων.

Υφάσματα καθρέφτη

Παραγγέλλονται σε εξειδικευμένα καταστήματα και χρησιμοποιούνται σε 3 περιπτώσεις:

  • ως ολοκληρωμένη λύση στα προβλήματα του στενού διαδρόμου
  • για θαυμαστές καθρεφτών σε μεγάλες ποσότητες
  • προκειμένου να εξοικονομήσετε χρήματα

Σε στενά μέρη των τοίχων

Ένα άλλο σουηδικό εύρημα που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε έξυπνα τα στενά σημεία του διαδρόμου στα οποία είναι αδύνατο να μετακινήσετε οτιδήποτε εκτός από τον καθρέφτη.

Η διακόσμηση γύρω από τον καθρέφτη στο διάδρομο:

Μερικές φορές οι καθρέφτες στους διαδρόμους χρησιμοποιούνται όχι μόνο ως αντανάκλαση αλλά και για ένα αποτέλεσμα ομορφιάς. Αν σπαταλήσετε λίγο χρόνο επιλέγοντας ένα διακεκριμένο περιβάλλον – αυτή η μικρή ομάδα θα απελευθερώσει ελαφρώς αυτήν την παροδική περιοχή από τη μονοτονία.

Φωτισμός καθρέφτη στο διάδρομο

Και, για άλλη μια φορά, θα σας υπενθυμίσουμε αυτό που πιθανότατα γνωρίζετε ήδη. Ο καθρέφτης στο διάδρομο πρέπει να φωτίζεται όχι από κοινό φως, αλλά από τοπικό φως. Θα μπορούσε να είναι καντήλα που βάζουμε στους τοίχους ή μπορεί να είναι μια μονή καντήλα, στον επάνω όροφο ή μια λάμπα σε περίπτωση που ο καθρέφτης τοποθετηθεί στο ράφι ή το ντουλάπι της νύχτας..

Καθρέφτης διαδρόμου. Δύο μαξιλάρια τοποθετούνται σε έναν πάγκο.

01-καθρέφτης-διάδρομος-δύο μαξιλάρια

Καθρέφτης διαδρόμου. Μια καρέκλα και ρούχα κρεμασμένα.

02-καθρέφτης-διάδρομος-μια-καρέκλα-κρεμασμένα-ρούχα

Καθρέφτης διαδρόμου. Ένα ζευγάρι παπούτσια βρίσκεται στο πάτωμα.

03-διάδρομος-καθρέφτης-ένα-ζευγάρι-παπούτσια

Καθρέφτης διαδρόμου. Υπάρχουν αρκετές στον τοίχο. Το ταβάνι είναι φωτισμένο.

04-καθρέφτης-διάδρομος-υπάρχουν-αρκετοί-στον-τοίχο

Καθρέφτης διαδρόμου. Καναπέδες. Και ένα μεγάλο βάζο.

05-καθρέφτης-διάδρομος-πολυθρόνες

Καθρέφτης διαδρόμου. Ένα πράσινο φυτό. Δύο τσάντες είναι κρεμασμένες στον τοίχο.

06-καθρέφτης-διάδρομος-ένα-πράσινο-φυτό

Καθρέφτης διαδρόμου. Μερικά περιοδικά είναι στο τραπέζι.

07-καθρέφτης-διάδρομος-μερικά-περιοδικά

Καθρέφτης διαδρόμου. Μια φιγούρα μιας γυναίκας που περπατά.

08-διάδρομος-καθρέφτης-μια-ανθρώπινη φιγούρα

Καθρέφτης διαδρόμου. Τρεις πολυθρόνες.

09-καθρέφτης-διάδρομος-3-πολυθρόνες

Καθρέφτης διαδρόμου. Μια γκρίζα πόρτα που είναι κλειστή. Ένα χαλί είναι στρωμένο στο πάτωμα.

10-καθρέφτης-διάδρομος-μια-γκρι-πόρτα-που-είναι-κλειστή

11-καθρέφτης-διάδρομος-ορχιδέα

12-καθρέφτης-διάδρομος-μερικές λάμπες

14-καθρέφτης-διάδρομος-μερικά ρούχα-κρεμασμένα

Καθρέφτης διαδρόμου. Αρκετοί πίνακες είναι τοποθετημένοι στον τοίχο.

15-καθρέφτης-διάδρομος-πίνακες-κρέμονται-στον-τοίχο

16-καθρέφτης-διάδρομος-το-χρώμα-είναι-μπλε

18-καθρέφτης-διάδρομος-παρκέ

21-καθρέφτης-διάδρομος-δύο σκαμπό-δύο πίνακες-στον-τοίχο

22-καθρέφτης-διάδρομος-δύο χάρτινα φανάρια

Καθρέφτης διαδρόμου. Ένα παράθυρο, ένα βάζο και ένα μαύρο σκαμπό.

23-καθρέφτης-διάδρομος-παράθυρο-βάζο-σκαμπό

24-καθρέφτης-διάδρομος-δύο πίνακες-στον-τοίχο-ένα-χαλί

25-καθρέφτης-διάδρομος-από-θάμνους-ένα-παρκέ

Καθρέφτης διαδρόμου. Ένα μάλλον πρωτότυπο ταβάνι. 

27-καθρέφτης-διάδρομος-ένα-πρωτότυπο-ταβάνι

28-καθρέφτης-διάδρομος-των-τοίχων-ανάγλυφο

29-καθρέφτης-διάδρομος-μερικά-μεγάλα-χάρτινα φανάρια

31-καθρέφτης-διάδρομος-ένα-πράσινο-φυτό

Καθρέφτης διαδρόμου. Ανάβουν τέσσερα κεριά. 

33-καθρέφτης-αίθουσα-από-κεριά

34-καθρέφτης-διάδρομος-ένα-μεγάλο-κορίτσι

37-καθρέφτης-διάδρομος-ένα-ξύλινο-τραπέζι-με-βιβλία

38-καθρέφτης-διάδρομος-παρκέ-μια-σκάλα-στο-πίσω

Καθρέφτης διαδρόμου. Παρκέ. Δύο λευκές λάμπες. 

39-καθρέφτης-διάδρομος-παρκέ-δύο λάμπες

41-καθρέφτης-διάδρομος-ένας-πάγκος-με-μαξιλάρια

42-καθρέφτης-διάδρομος-ένας νεροχύτης

43-καθρέφτης-διάδρομος-καναπές

44-καθρέφτης-διάδρομος-μία-ομπρέλα-δύο μπότες

45-καθρέφτης-διάδρομος-παρκέ

Καθρέφτης διαδρόμου. Ανάβει ένα φανάρι. Ένα χαλί και μια πράσινη μπροστινή πόρτα.

46-καθρέφτης-διάδρομος-χάρτινο φανάρι-φως-χαλί

47-καθρέφτης-διάδρομος-βιβλιοθήκη

48-καθρέφτης-διάδρομος-ένα-μικρό-ξύλινο-ντουλάπι

49-καθρέφτης-διάδρομος-παρκέ

50-καθρέφτης-διάδρομος-ένα-ξύλινο-καλάθι

51-καθρέφτης-διάδρομος-πολυθρόνα

Καθρέφτης φενγκ σούι. Το παρκέ είναι ελαφρύ.

54-καθρέφτης-φενγκ-σούι-παρκέ

55-feng-shui-mirror-a-white-table

57-καθρέφτης-φενγκ-σούι-σακάκι-κρεμάστηκε

Καθρέφτης φενγκ σούι. Ένα γυάλινο τραπέζι με ένα μικρό βάζο.

58-feng-shui-mirror-a-glass-table

60-feng-shui-mirror-a-carpet-a-ξύλινο-ντουλάπι

61-φενγκ-σούι-καθρέφτης-χρώμα-ανοιχτό-γκρι

62-φενγκ-σούι-πίνακες-καθρέφτες-στον-τοίχο

63-feng-shui-mirror-the-μαρμάρινο πάτωμα

64-feng-shui-καθρέφτης-παρκέ-α-γκρι-σκάλα

Καθρέφτης φενγκ σούι. Πολλοί άνθρωποι περπατούν. 

66-καθρέφτης-φενγκ-σούι-αρκετοί-άνθρωποι-περπατώντας

67-feng-shui-mirror-a-door-which-is-open-small-ξύλινα-ντουλάπια

69-καθρέφτης-φενγκ-σούι-ένα-ντουλάπι-και-ένα-λευκό χαρτί φανάρι

71-feng-shui-mirror-a-pair-of-shoes-on-the-floor

72-διάδρομος-καθρέφτης-ένα-βάζο-με-λευκά-λουλούδια

Καθρέφτης φενγκ σούι. Μικρός κίτρινος καναπές. 

73-feng-shui-mirror-small-sofa-yellow

74-feng-shui-mirror-a-white-closet-two-pair-of-shoes

75-feng-shui-mirror-the-wall-are-white

Καθρέφτης φενγκ σούι. Ένα παρκέ δάπεδο. Μια ξύλινη πόρτα.

77-feng-shui-mirror-a-παρκέ

78-καθρέφτης-φενγκ-σούι-ταβάνι-πρωτότυπο

79-καθρέφτης-φενγκ-σούι-δύο-ανοιχτές-πόρτες-χρώμα-ανοιχτό-μπλε

81-feng-shui-mirror-a-ξύλινο-παγκάκι

82-καθρέφτης-φενγκ-σούι-δύο-ζευγάρια-μπότες

Καθρέφτης φενγκ σούι. Μία λάμπα. Ένα πολύχρωμο χαλί είναι στρωμένο στο πάτωμα.

83-feng-shui-mirror-a-lamp-a-carpet-πολύχρωμο

84-feng-shui-mirror-a-παρκέ-ένα-ζευγάρι-παπούτσια

85-καθρέφτης-φενγκ-σούι-φωτισμός

86-feng-shui-mirror-a-ξύλινο-ντουλάπι

87-mirror-feng-shui-a-scale

88-καθρέφτης-feng-shui-a-χαλί-δύο-αναμμένοι-λαμπτήρες

Φανάρια 90-καθρέφτη-φενγκ-σούι-τριών χαρτιών

91-καθρέφτης-φενγκ-σούι-γκρι-χρώμα

92-feng-shui-mirror-a-stool-white

94-καθρέφτης-φενγκ-σούι-χαλί-α-λαμπτήρας

95-feng-shui-mirror-a-παρκέ

Καθρέφτης φενγκ σούι. Μπλε χρώματα. 

96-καθρέφτης-φενγκ-σούι-μπλε-χρώματα

97-feng-shui-mirror-a-lit-lamp

99-feng-shui-mirror-a-grey-door

100-καθρέφτης-φενγκ-σούι-γκριζωπά-χρώματα

101-mirror-feng-shui-lobscurite

102-καθρέφτης-φενγκ-σούι-πάτωμα-λευκό

Καθρέφτης φενγκ σούι. Πολυθρόνα και ανθρώπινη φιγούρα. 

103-feng-shui-mirror-an-armchair-a-human-figure

Καθρέφτης φενγκ σούι. Υπάρχει φωτισμός στο γκρίζο διάδρομο.

Changing Light Corridor with Rooms 1971 Bruce Nauman born 1941 ARTIST ROOMS Αποκτήθηκε από κοινού με τις Εθνικές Πινακοθήκες της Σκωτίας μέσω της δωρεάς The d'Offay με βοήθεια από το National Heritage Memorial Fund και το Art Fund 2008 http://www.tate.org.uk / τέχνη / έργο / AR00044

105-φενγκ-σούι-καθρέφτης-ένα-μεγάλο βάζο-με-λουλούδια

106-feng-shui-mirror-a-sofa-white

107-feng-shui-mirror-a-walking-man-looking-woman

108-feng-shui-mirror-parkquet-a-pink-carpet

Διακοσμητικοί καθρέφτες τοίχου Σαλόνι Αξιοπρεπείς Διακοσμητικοί καθρέφτες για σαλόνι Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σπιτιού Καλύτερη συλλογή - Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σπιτιού

Καθρέφτης φενγκ σούι. Χάρτινα φανάρια είναι αναμμένα. 

110-φενγκ-σούι-καθρέφτης-α-φανάρι

111-feng-shui-mirror-of-paintings-on-the-wall

112-feng-shui-mirror-a-grey-wall-a-hanged-jacket

113-feng-shui-mirror-a-κλειστό-παράθυρο

Καθρέφτης φενγκ σούι. Μπλε χρώματα.

116-φενγκ-σούι-καθρέφτης-μπλε-χρώματα

117-φενγκ-σούι-καθρέφτης-γκρι-χρώμα

118-φενγκ-σούι-καθρέφτης-μερικοί-πίνακες-ποζάρουν-στο-πάτωμα

119-φενγκ-σούι-καθρέφτης-τοίχου χρώματος

120-φενγκ-σούι-καθρέφτης-παρκέ-λευκοί τοίχοι

Καθρέφτης φενγκ σούι. Μια άσπρη ορχιδέα είναι ξαπλωμένη στο ντουλάπι. 

121-feng-shui-mirror-an-orchid

123-feng-shui-mirror-a-grey-sofa-with-cushions

125-feng-shui-mirror-a-transparent-table

Καθρέφτης φενγκ σούι. Ένα καφέ χαλί και δύο μαύρα βάζα. 

126-feng-shui-mirror-a-carpet-two-black-vases

127-feng-shui-mirror-a-blue-wall

128-feng-shui-mirror-a-French παράθυρο

129-feng-shui-mirror-an-πολυθρόνα

130-feng-shui-mirror-a-carpet-a-lantern-light

131-feng-shui-mirror-a-black-floor

Καθρέφτης φενγκ σούι. Μπλε πόρτες. 

132-feng-shui-mirror-a-blue-wall

133-φενγκ-σούι-καθρέφτης-γκρι-χρώμα

135-feng-shui-mirror-a-sofa

136-φενγκ-σούι-καθρέφτης-πρασινάδα

137-feng-shui-mirror-all-in-blue

Καθρέφτης φενγκ σούι. Ένας γκρίζος καναπές με πολλά μαξιλάρια και ένα τραπεζάκι σαλονιού.

138-feng-shui-mirror-a-grey-sofa-with-cushions-and-a-table-coffee

139-feng-shui-mirror-a-dog-and-a-man

143-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-δύο βάζα

146-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-μπλε-δάπεδο

147-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-ένα-πράσινο-φυτό

148-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-κόκκινος-τοίχος

Μεγάλος καθρέφτης υπνοδωματίου. Πλαίσιο όλο σε ροζ χρώμα. 

149-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-πλαίσιο-σε-τριαντάφυλλο

150-μεγάλοι-καθρέφτες-υπνοδωμάτια-μπεζ-τοίχοι

151-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-υπάρχει-πρασινάδα-στον-τοίχο

152-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-πορτοκαλί-στολίδια

153-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-λευκοί τοίχοι

Μεγάλος καθρέφτης υπνοδωματίου. Ο τοίχος είναι γκρίζος. Υπάρχει ένα βάζο στο λευκό ντουλάπι.

154-μεγάλο υπνοδωμάτιο-καθρέφτης-ο-γκρι-τοίχος

155-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-νυχτερινά-χρώματα

156-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-μπλε-φωτισμός

157-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-πολύχρωμα-πλαίσια

158-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-πάτωμα-και-γκρι-τοίχοι

159-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-λευκό-πάτωμα

Μεγάλος καθρέφτης υπνοδωματίου. Μια γυναίκα που χαμογελά ενώ πλένεται. 160-μεγάλο-καθρέφτη-υπνοδωμάτιο-μια-μεγάλη-φωτογραφία-στον-τοίχο

162-μεγάλος-καθρέφτης-θάλαμος-λάμψη

163-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-ο-γκρι-τοίχος

164-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-ένα-γκρι-πάτωμα

165-μεγάλο-καθρέφτη-υπνοδωμάτιο-παρκέ

Μεγάλος καθρέφτης υπνοδωματίου. Μαύρη ντουλάπα και ροζ χαλί.

166-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-ροζ-χαλί

167-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-τοίχος-γκρι

168-μεγάλος-καθρέφτης-θάλαμος-δύο γλάστρες-με-πράσινα-φυτά

169-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-ένας-γκρι-καναπές-ένα-ξύλινο-ντουλάπι

170-μεγάλο-καθρέφτη-υπνοδωμάτιο-μια-γυναίκα-σε-λευκό-φόρεμα

Μεγάλος καθρέφτης υπνοδωματίου. Το πάτωμα είναι γκρι. 

171-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-γκρι-πάτωμα

172-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-μια-γυναίκα-μπροστά από το φορητό υπολογιστή της

173-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-ένα-χαλί-μια κατσαρόλα-με-ένα-πράσινο-φυτό

174-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-ένας-γκρι-τοίχος

Μεγάλος καθρέφτης υπνοδωματίου. Ένα τραπέζι και μια καρέκλα τοποθετούνται στη γωνία.

175-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-ένα-τραπέζι-και-μια-καρέκλα

176-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-ένα-πάτωμα-και-λευκές-πόρτες

178-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-δύο-λευκές πολυθρόνες

179-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-δύο κρεμασμένα-φορέματα

180-μεγάλος-καθρέφτης-υπνοδωμάτιο-μια-μαύρη-ντουλάπα-μια-καρέκλα

Καθρέφτης σαλονιού. Τα χρώματα είναι μπεζ. 

182-καθρέφτης-σαλόνι-χρώμα-μπεζ

183-καθρέφτης-σαλόνι-ένα-πράσινο-φυτό-με-κεριά

185-καθρέφτης-σαλόνι-α-διαφανές-τραπέζι

186-καθρέφτης-σαλόνι-χαλί-σκαμπό

Καθρέφτης σαλόνι μια φιγούρα μιας γυναίκας που κοιτάζει τον εαυτό της.

187-mirror-salon-a-figure-of-a-woman

188-καθρέφτης-σαλόνι-αγαλμάτων-cadelabres

190-καθρέφτης-σαλόνι-ένα-ξύλινο-ντουλάπι

192-καθρέφτης-σαλόνι-τρεις-πίνακες-στον-τοίχο

194-καθρέφτης-σαλόνι-α-μπλε-ουρανός

195-καθρέφτης-σαλόνι-από-γλάστρες

Καθρέφτης σαλονιού. Πολύχρωμοι πίνακες κρέμονται στους τοίχους. 

196-καθρέφτης-σαλόνι-από-πολύχρωμα-πίνακες-στους-τοίχους

198-dentree-mirror-the-grey-wall

200-οδοντωτός-καθρέφτης-ένα-λευκό-χαλί-α-καναπές

Καθρέφτης εισόδου. Υπάρχουν πράσινες κουρτίνες που κρύβουν τα παράθυρα. 

202-οδοντωτός-καθρέφτης-από-πράσινες-κουρτίνες

203-οδοντωτή-καθρέφτης-από-κόκκινες-πολυθρόνες

204-dentree-mirror-the-white-wall

205-οδοντωτός-καθρέφτης-φωτισμός