ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Ποια φυλή γάτας να επιλέξετε – κορυφαίες 5 γάτες διαμερισμάτων

Αποφασίσατε τελικά να μοιραστείτε το διαμέρισμά σας με λίγη φούρμπολ; Και ξέρατε ότι υπάρχουν φυλές που προσαρμόζονται καλύτερα σε αυτές τις συνθήκες ζωής από άλλες; Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον τέλειο σύντροφο, βρείτε μια απάντηση στην ερώτηση ποια ράτσα γάτας να επιλέξετε παρακάτω. Έρχεται με μια εξαιρετικά χαριτωμένη και χρήσιμη βαθμολογία, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων 10 γατών διαμερισμάτων μας.

Ποια φυλή γάτας να επιλέξει; Η σημασία της φροντίδας

Αλλά ένα σημαντικό πράγμα είναι να επισημάνουμε πριν ξεκινήσουμε! Φυσικά, δεν πρόκειται για διάκριση, κάθε ζώο έχει τον δικό του χαρακτήρα. Και στη συνέχεια υπάρχει επίσης η προσέγγιση του ιδιοκτήτη που δίνει υπερηφάνεια για την ανάπτυξη της γάτας. Ωστόσο, αρκετές μελέτες σχετικά με τη συμπεριφορά και τις συνήθειες των αιλουροειδών φίλων μας έχουν δείξει ότι ορισμένες φυλές δεν έχουν τίποτα ενάντια στην καθιστική ζωή. Εκτός, οι προσπάθειές σας πρέπει να διπλασιαστούν. Υγιεινή, φαγητό, παιχνίδια και διάφορες ψυχαγωγίες, μια γάτα στο σπίτι πρέπει να είναι καλά περιποιημένη και καλά διεγερμένη. Έτσι, πριν ακόμη καλωσορίσετε το νέο μέλος της οικογένειάς σας, σκεφτείτε να του κάνετε χώρο και να δημιουργήσετε ευνοϊκές συνθήκες διαβίωσης. Αναζητήστε στο εξειδικευμένο κατάστημα Animalis.com όλα για τις γάτες και να βρουν αυτό που είναι απαραίτητο για την ευημερία τους. Από το φαγητό, στο πινέλο, στο τελείωμα με ξύσιμο στύλους και γάτες.

Η καλύτερη γάτα και η περιποιημένη γάτα

επιλογή ράτσας διαμερίσματος γάτα ιδέα ζώων για μικρούς χώρους κατοικίας.jfif

Περσικά – ο τριχωτός τεμπέλης

Εδώ είναι μια πρώτη φυλή γάτας με ήρεμο και ήπιο χαρακτήρα. Και ίσως ακόμη και λίγο πολύ ήρεμη για να πω την αλήθεια! Όσο γούνινο και τεμπέλη, είναι σαν το περσικό να έχει σχεδιαστεί για υπνάκο. Τις περισσότερες φορές, θα τον βρείτε συνεπώς ξαπλωμένο στον καναπέ, με τα μάτια κλειστά ή το ονειρικό βλέμμα. Δεν είναι το περίεργο ξόρκι γάτας που συνεχίζει να πηδά και να ανεβαίνει παντού. Ταυτόχρονα, αυτή η φυλή είναι πολύ κοινωνική και αποστραγγίζεται. Φροντίστε να αφήνετε τα παιχνίδια αιλουροειδών κοντά σας όταν δεν είστε στο σπίτι.

Το περσικό – τεμπέλης φουρμπολ

πώς να επιλέξετε τη φυλή της γάτας σας παράδειγμα περσικού διαμερίσματος cat.jfif

The Ragdoll – ο καλύτερος σύντροφος

Εάν η ιδέα σας είναι να βρείτε έναν αληθινό τετράποδο φίλο, το Ragdoll είναι η ράτσα σας. Ένα ζώο που αγαπάει τα χάδια, διακρίνεται από τον ευγενικό, ήρεμο και στοργικό του χαρακτήρα. Επιπλέον, η υπομονή και η μη επιθετικότητά του το καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο για παιδιά. Και εδώ όμως, λόγω του βαθιού δεσμού που δημιουργεί με τον ιδιοκτήτη του, το Ragdoll δεν είναι λάτρης της μοναξιάς. Αφήστε το με μερικά παιχνίδια ή ακόμα καλύτερα, παρέα με ένα άλλο ζώο.

Ragdoll – ένα όμορφο, πολύ αγαπητό ζώο

επιλέξτε την καθαρόαιμη γάτα σας γκρι και λευκή γάτα ragdoll ιδέα ιδέα κατοικίδιο ζώο

Russian Blue – ένας διακριτικός φίλος

Αν είστε επιφυλακτικοί για τη στοργική αγάπη του Ragdoll, επιλέξτε την απόλυτη κομψότητα και την βασιλική μεγαλοπρέπεια του Russian Blue. Σε αυτόν αρέσει η ηρεμία και η ησυχία και σε αντίθεση με τις δύο πρώτες φυλές, δεν θα θεωρούσε την απουσία σου προσβλητική. Η συνηθισμένη του συνήθεια και το μάλλον κοντό παλτό το καθιστούν πολύτιμο ως ζώο σπιτιού. Ωστόσο, δεν είναι εντελώς ανενεργός. Φροντίστε να απολαύσετε τη γοητεία των στιγμών του παιχνιδιού.

Ρωσική κομψότητα

Ρωσική ιδέα γαλάζιας γάτας για να επιλέξετε μια γκρίζα γάτα γάτας με πράσινα μάτια.jfif

The Maine Coon – ο ευγενικός γίγαντας

Λαμβάνοντας υπόψη το γιγαντιαίο μέγεθος και τον αγγελικό χαρακτήρα του, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ονομάζεται “ευγενικός γίγαντας”. Και σε αντίθεση με ό, τι νομίζετε, όχι, αυτή η γάτα δεν χρειάζεται πολύ χώρο για να είναι άνετη. Αρκετά υπάκουος χωρίς να είναι λήθαργος για όλα αυτά, το Μέιν Κουν μοιράζει το χρόνο του σε υπνάκο και παιχνίδια. Δεν θα απαιτούσε υπερβολική προσοχή, ενώ διακρινόταν από έναν πολύ κοινωνικό και ζεστό χαρακτήρα..

Το Maine Coon – το γιγαντιαίο βελούδο

παράδειγμα ποια ράτσα γάτας να επιλέξει κύριο λευκό κουτάβι κατοικίδιο geant.jfif

Το Ιερό της Βιρμανίας – υπάκουο αλλά αρκετά ενεργό

Η ευγενική και ειρηνική φύση είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της. Χωρίς να είναι πολύ κολλώδης, αυτή η φυλή είναι ταυτόχρονα τρυφερή και ανεξάρτητη. Ωστόσο, το Sacred of Burma θα μπορούσε μερικές φορές να είναι ιδιότροπο και απαιτητικό. Είναι ακόμα ο μεγάλος παίκτης στη λίστα μας με τις καλύτερες γάτες διαμερισμάτων. Έτσι δεν θα βαρεθείτε ποτέ στην παρέα του. Τέλος, μην πανικοβάλλεστε, δεν θα χρειαζόταν πολύ χώρο για να έχει ελεύθερο παιχνίδι. Απλώς περιμένετε τη φυσική του περιέργεια να τον οδηγήσει να εξερευνήσει κάθε γωνιά του σπιτιού σας..

Η ιερή Βιρμανία – εξαιρετικά χαριτωμένη και πολύ περίεργη

τι φυλή ιερής γάτας από τη Βιρμανία κομψό γκρι και λευκό χαριτωμένο γατάκι photo.jfif