Μόδα & τρόπος ζωής

Η μάρκα NOAH λανσάρει ένα μπλουζάκι προς όφελος των φροντιστών

Ενώ οι κατασκευαστές έχουν αρχίσει να κατασκευάζουν τεχνητούς αναπνευστήρες και οι μάρκες μόδας προσπαθούν να κατασκευάσουν όσο το δυνατόν περισσότερες μάσκες για το ευρύ κοινό, άλλες ετικέτες πωλούν ανταλλακτικά ειδικά σχεδιασμένα προς όφελος της καταπολέμησης του Covid-19. Μετά το μπλουζάκι Supreme και το Charity Box Logo που παρήχθη με τη συμμετοχή του Ιάπωνα Takashi Murakami προς όφελος των Αμερικανών αστέγων, σήμερα είναι η σειρά του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή της μάρκας της Νέας Υόρκης να προσφέρει ένα κομμάτι μέσω του νυχιού του ΝΩΕ.

Η NOAH λανσάρει ένα μπλουζάκι προς όφελος του ιατρικού προσωπικού

η μάρκα της Νέας Υόρκης NOAH λανσάρει ένα μπλουζάκι προς όφελος του αμερικανικού ιατρικού προσωπικού

Η μάρκα NOAH ξεκινά με τη σειρά της υποστήριξη για ιατρικό προσωπικό

Είναι στο Instagram ότι η NOAH, η πολυτελής μάρκα ενδυμάτων δρόμου του Brendon Babenzien, πρώην DA of Supreme, επέλεξε να αποκαλύψει το μπλουζάκι της προς όφελος της ένωσης Direct Relief. Αυτό είναι υπεύθυνο για την παροχή στο ιατρικό σώμα στην πρώτη γραμμή με απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό και προστατευτικό εξοπλισμό. Η ετικέτα, επίσης New Yorker και ιδρύθηκε το 2015, παρουσίασε τη συμμετοχή της στον αγώνα κατά του κοροναϊού μέσω ενός νηφάλιου και αποτελεσματικού μπλουζιού. Λευκό, αυτό διαθέτει το λογότυπο της μάρκας στο στήθος, που αποτελείται από το όνομα και τον κόκκινο σταυρό του, μια έγκαιρη αναφορά στον κόσμο του νοσοκομείου. Από την πλευρά του, η πλάτη επισημαίνεται με το μήνυμα που έχει γίνει καθολικό και μεταφέρεται παγκοσμίως σε κατεύθυνση γιατρών και νοσηλευτών, “Ευχαριστώ”, συμπεριλαμβανομένης μιας κόκκινης καρδιάς..

Η μάρκα του Brendon Babenzien λέει “Ευχαριστώ” σε γιατρούς και νοσηλευτές

NOAH, η μάρκα του Brendon Babenzien δημοσιεύει ένα μπλουζάκιΟ Brendon Babenzien ακολουθεί την πρωτοβουλία της πρώην μάρκας του Supreme

«Πολλοί από εμάς αναζητούσαμε έναν τρόπο να βοηθήσουμε τους άλλους κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης. Αισθανθήκαμε ότι μας λείπει, γιατί απλώς φτιάχνουμε ρούχα, που δεν είναι απαραίτητα αυτή τη στιγμή. Μόνο εμείς γνωρίζουμε με σιγουριά ότι τα χρήματα βοηθούν πάντα όταν χρειάζονται και αυτό συμβαίνει με τους σπουδαίους ανθρώπους που κάνουν εξαιρετική δουλειά »δήλωσε ο NOAH όταν δημοσίευσε τη μπλούζα του στο Instagram.

Ο πρώην Supreme DA θέτει τις ικανότητές του στην υπηρεσία της πάλης

Η μάρκα της Νέας Υόρκης NOAH διαφημίζει στο Instagram l

Το ειδικό μπλουζάκι Covid-19 NOAH “Thank You” θα κυκλοφορήσει αυτήν την Πέμπτη, 30 Απριλίου στις την επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας.

Τα λέμε αυτήν την Πέμπτη στον ιστότοπο της NOAH, για καλό σκοπό

Ο πρώην Supreme DA Brendon Babenzien και η μάρκα του NOAH λανσάρουν ένα μπλουζάκι