Μόδα & τρόπος ζωής

Το νέο teaser του Game of Thrones δείχνει την πρώτη συνάντηση της Sansa και της Daenerys

Μετά από πολύ καιρό αναμονής, η όγδοη σεζόν του Game of Thrones θα κυκλοφορήσει τελικά τον Απρίλιο. Μετά το τέλος της 7ης σεζόν, οι οπαδοί της σειράς πέρασαν μια σκληρή περίοδο έλλειψης ενδείξεων και τρέιλερ για την υπόλοιπη σειρά. Τέλος, οι θεατές πήραν μια ιδέα για το τι θα συμβεί στο Westeros χάρη στο πρώτο teaser του Game of Thrones που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες από το HBO. Παρόλο που το βίντεο είναι μόνο 5 δευτερόλεπτα, η ιστορία ξεκινά γρήγορα στην τελευταία σεζόν της σειράς..

Το teaser δείχνει την άφιξη του Jon Snow και της Daenerys Targaryen στο Winterfell ενώ αποκαλύπτει την πρώτη συνάντηση μεταξύ του khalessi και της Sansa Stark.

Όπως ο χειμώνας στο Westeros, αυτή η συνάντηση δεν φαίνεται καλή στιγμή. Η πρώτη επαφή μεταξύ των δύο ηρωίδων φαίνεται παγωμένη και τα λόγια της Σάνσα «Ο Γουίντερφελ είναι δικός σου, η χάρη σου» που απευθύνεται στη Ντένερις το αποδεικνύουν..

Το HBO παρουσίασε το teaser της σεζόν 8 του Game of Thrones

Teaser Game of Thrones, trailer του HBO για την όγδοη σεζόν του Game of Thrones με τους Daenerys και Jon Snow

στην πραγματικότητα, Εβδομάδα mentυχαγωγίας έχει ήδη ανακοινώσει ότι η νέα σεζόν του Game of Thrones θα κάνει πρεμιέρα στο Winterfell. Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό, η πρεμιέρα της νέας σεζόν θα ξεκινήσει με μια σειρά από πολυάριθμες κλήσεις στα πιλοτικά επεισόδια. Η Daenerys και ο στρατός της φτάνουν αντί για την πομπή του βασιλιά Robert. Η σεζόν θα είναι πολύ έντονη με τις συναντήσεις ορισμένων χαρακτήρων για πρώτη φορά και ειδικά δεδομένης της προετοιμασίας για την εισβολή του Στρατού των Νεκρών..

Βίντεο που δείχνει τη συνάντηση μεταξύ της Salsa και της μητέρας των δράκων Daenerys Targaryen

Η σκηνή της συνάντησης της Sansa με την Daenerys εμφανίζεται σε ένα teaser του HBO που αποκαλύπτει τα σχέδια του καναλιού για το 2019. Το βίντεο δείχνει μια αμήχανη αγκαλιά μεταξύ του Jon Snow και της Sansa, που φέρνει στο νου την τεταμένη κατάσταση. Η Μπριέν ντε Τορθ είναι επίσης παρούσα για τη συνάντηση και την επιστροφή του Τζον.

«Ο Γουίντερφελ είναι δικός σου, χάρη σου», είπε η Σάνσα στη Ντένερις, δίνοντας μια ιδέα σε μια ίντριγκα.

Πλοκή της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, πρεμιέρα της σεζόν 8 του Game of Thrones τον Απρίλιο του 2019, συνάντηση της Sansa με την Daenerys

Το τρέιλερ του HBO ρίχνει επίσης μια ματιά σε άλλες δημοφιλείς σειρές που βγαίνουν φέτος, συμπεριλαμβανομένων των Big Little Lies, True Detective και Veep.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας των νέων επεισοδίων του Game of Thrones δεν είναι ακόμη γνωστή. Αλλά η τελευταία σεζόν της σειράς είναι επική.

Θα δούμε τελικά τη μάχη μεταξύ του στρατού των νεκρών και των ζωντανών;?

μάχη με τον στρατό των νεκρών, πρεμιέρα της 8ης σεζόν του Game of Thrones τον Απρίλιο, teaser της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones

Ο Jon Snow επιστρέφει στο Winterfell παρέα με την Daenerys

Ο Jon Snow στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones, πρώτο από τα τελευταία επεισόδια της σειράς Game of Thrones

Η όγδοη σεζόν του Game of Thrones κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2019

Αφίσα της σεζόν 8 της Daenerys Targaryen, φινάλε του Game of Thrones τον Απρίλιο, πρεμιέρα του Game of Thrones 2019, αφίσα khaleesi