Αρχιτεκτονική

Η ολοκληρωμένη ασφάλιση κατοικίας της Λεμονάδας

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να αγοράσουν ένα παλιό ερειπωμένο κτίριο για να το ανακαινίσουν. Πράγματι, αυτό προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Μπορείτε να το αγοράσετε πολύ φθηνότερα, αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε πολλή δουλειά για να το κανονίσετε όπως θέλετε. Ωστόσο, για να βεβαιωθείτε ότι όλα κυλούν όσο το δυνατόν πιο ομαλά, εδώ είναι μερικές συμβουλές που πρέπει να εφαρμόσετε.

Λάβετε βοήθεια από τρίτους

Πριν ακόμη αγοράσετε ένα ερειπωμένο σπίτι, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να το ανακαινίσετε. Για αυτό, είναι για παράδειγμα απαραίτητο το πλαίσιο να εξετάζεται από τον α αρχιτέκτονας. Το τελευταίο μπορεί, για παράδειγμα, να ελέγξει ότι το κτίριο είναι καλά συνδεδεμένο με συστήματα νερού, φυσικού αερίου, ηλεκτρικής ενέργειας και αποχέτευσης. Αν όχι, θα πρέπει να κάνετε πολύ βαριά δουλειά. Θα είναι επίσης σε θέση να διασφαλίσει ότι το πλαίσιο είναι αξιόπιστο, για παράδειγμα προσδιορίζοντας τους φέροντες τοίχους και ανιχνεύοντας τυχόν αδυναμίες στο πλαίσιο. Εάν σας λέει ότι η διαμόρφωση είναι για μια πραγματικά μεγάλη δουλειά, αυτά είναι τα δεδομένα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαπραγματευτείτε και να μειώσετε την τιμή του σπιτιού. Εάν σκοπεύετε να νοικιάσετε αυτό το κατάλυμα, ο ενοικιαστής σας θα μπορούσε επίσης να επιλέξει Η ολοκληρωμένη ασφάλιση κατοικίας της Λεμονάδας. Αυτό θα του επιτρέψει να μπορεί να ζει στο σπίτι σας με μειωμένο κίνδυνο..

ένα αρχιτεκτονικό σχέδιο για την ανακαίνιση ενός σπιτιού

Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ανακαινίσετε το σπίτι σας

Πριν προχωρήσετε στην αγορά, πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι είναι δυνατή η ανακαίνιση του σπιτιού σας. Για αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε με το δημαρχείο στο οποίο βρίσκεται η γη του σπιτιού σας και να τους ζητήσετε πιστοποιητικό πολεοδομίας. Το τελευταίο εκδίδεται δωρεάν σε όποιον το ζητήσει και σας επιτρέπει να γνωρίζετε τους κανόνες που ισχύουν για το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται το σπίτι σας, ενώ σας δίνει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τη σκοπιμότητα του έργου ανακαίνισής σας. Εάν ανακαλύψετε ότι η γη σας δεν είναι οικοδομήσιμη και ότι δεν μπορείτε να κάνετε την ανακαίνισή σας, εγκαταλείψτε αμέσως το έργο. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στον ιστότοπο του διαδικτυακή κτηματογράφηση για να συμβουλευτείτε τον χάρτη του δήμου σας και το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο.

Λεμονάδα διαβούλευση ασφάλισης σπιτιού πολλαπλού κινδύνου με τη νύφη

Αφήστε χώρο στις επιθυμίες σας

Όταν ανακαινίζετε ένα παλιό κτίριο, πρέπει πρώτα απ ‘όλα να έχετε μια σαφή ιδέα για το τι θέλετε. Τίποτα δεν σας αναγκάζει να επισκευάσετε απλά το σπίτι, μπορείτε επίσης να το τροποποιήσετε ώστε να ταιριάζει στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δημιουργήσετε έναν πιο ανοιχτό χώρο ή να προσθέσετε δωμάτια στο σπίτι σας, όπως γραφείο ή παιδότοπο. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το παλιό με το σύγχρονο. Για παράδειγμα, είναι δυνατό να προστεθεί ξυλουργική αλουμινίου ανθρακί σε ένα παλιό κτίριο με εκτεθειμένη πέτρα. Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις σωστές επιλογές, μη διστάσετε να καλέσετε τις υπηρεσίες ενός αρχιτέκτονα.

ένας αρχιτέκτονας που δημιουργεί το χαρτοφυλάκιό του σε ένα γραφείο που ανακαινίζει ένα σπίτι

Καλέστε τους τοπικούς τεχνίτες

Οι πιθανότητες είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε όλες τις δουλειές του σπιτιού σας μόνοι σας. Εάν πρέπει να φέρετε τεχνίτες, θα πρέπει να πάτε για όσους βρίσκονται κοντά σας. Συγκεκριμένα, αυτό θα σας επιτρέψει να μειώσετε τα έξοδα ταξιδιού ενώ θα επωφεληθείτε από τεχνίτες που είναι γενικά πολύ πιο διαθέσιμοι. Ωστόσο, θα πρέπει να ζητήσετε προσφορές από διάφορες εταιρείες ή τεχνίτες για κάθε σταθμό εργασίας και να επιλέξετε τη λύση που σας φαίνεται πιο κατάλληλη. Επίσης, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κάθε τεχνίτης που προσλαμβάνετε είναι πλήρως ασφαλισμένος. Έτσι, μπορείτε να καλυφθείτε εάν προκύψει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εργασίας. Μπορείτε ακόμη να ελέγξετε την ποιότητα της εργασίας τους ζητώντας τους ένα χαρτοφυλάκιο ή φωτογραφίες της προηγούμενης εργασίας τους..

ολοκληρωμένη ασφάλιση κατοικίας και αρχιτεκτονικό σχέδιο

Συμπερασματικά

Ενώ η αγορά ενός σπιτιού για ανακαίνιση έχει πολλά πλεονεκτήματα, υπάρχουν ακόμα κάποιες προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε για να το κάνετε. Πρώτα απ ‘όλα, φέρτε μαζί σας έναν αρχιτέκτονα που θα μπορεί να σας συνοδεύσει και θα σας πει τι δουλειά μπορείτε να κάνετε και πώς μπορείτε να οργανώσετε το σπίτι σας. Επιπλέον, πρέπει επίσης να ελέγξετε με το κτηματολόγιο για να μάθετε εάν μπορείτε να εκτελέσετε εργασίες στη γη σας. Τέλος, προτιμήστε τους ντόπιους τεχνίτες, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα της εργασίας τους και ότι είναι καλά ασφαλισμένοι. Αυτό θα σας επιτρέψει να καλυφθείτε σε περίπτωση προβλήματος κατά τη διάρκεια της εργασίας.

ένα παιδί που σχεδιάζει στον τοίχο ολοκληρωμένη ασφάλιση σπιτιού για να ανακαινίσει ένα σπίτι