Αρχιτεκτονική

Το διώροφο σπίτι: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να αγοράσετε ή να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας

Το να βάζεις τις βαλίτσες στο σπίτι σου είναι το απόλυτο όνειρο σχεδόν κάθε ανθρώπου. Αλλά πριν ξεκινήσετε τη διάταξη και τη διακόσμηση του μικρού σας καταφυγίου, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Αγορά ή κατασκευή, σπίτι ή διαμέρισμα … Και μερικές φορές η σωστή απάντηση βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα δύο άκρα. Αυτό συμβαίνει με τη μετακίνηση σε ένα σπίτι διπλής όψης. Μια πρακτική λύση που μας εγγυάται την άνεση και την ιδιωτικότητα που χαρακτηρίζει ένα ιδιωτικό σπίτι. Ταυτόχρονα, επωφελούμαστε από μια αρθρωτή διάταξη σε επίπεδα και αυτό σε μια πιο ευχάριστη τιμή. Είστε περίεργοι να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την κατασκευή και τα πλεονεκτήματα ενός διώροφου σπιτιού; Εδώ είναι οι ενδείξεις μας που σας επιτρέπουν να πάρετε μια νέα έμπνευση για το σχεδιασμό του μελλοντικού σας σπιτιού.

Αγορά ή κατασκευή κτιρίου διπλής όψης: η λογική και πρακτική προσέγγιση για να έχετε το σπίτι των ονείρων σας

οικοδομή σπιτιού διπλής όψης οδηγός πλεονεκτήματα αγορά νέου σπιτιού ιδιοκτήτη ουρανό κτίριο

Το διώροφο σπίτι, τι ακριβώς σημαίνει αυτός ο όρος ?

Σε γενικές γραμμές, το διώροφο σπίτι είναι ένα ημι-ανεξάρτητο / ημιανεξάρτητο κτίριο που συνδυάζει μερικά από τα χαρακτηριστικά ενός διαμερίσματος με αυτά ενός κλασικού σπιτιού. Πάνω απ ‘όλα, αυτό που κάνει εντύπωση είναι η οργάνωση του χώρου. Είναι, στην πραγματικότητα, ένα εσωτερικό που απλώνεται σε ορόφους που συνδέονται με μια σκάλα. Κανονικά, τα κοινά δωμάτια (σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία) είναι διατεταγμένα σε πρώτο επίπεδο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το τελευταίο έχει θέα σε αυλή / κήπο. Όσον αφορά τον δεύτερο όροφο, μπορεί να κατασκευαστεί ως πλήρες επίπεδο ή ως ημιώροφος. Εδώ, εγκαθιστούμε τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια. Επιπλέον, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα μικρό συγκρότημα κατοικιών, η τιμή ενός τέτοιου σπιτιού είναι φθηνότερη σε σύγκριση με μια συμβατική κατοικία.

Μια πολυεπίπεδη διάταξη που συνδυάζει άνεση και λειτουργικότητα

εσωτερική διακόσμηση μοντέρνος σχεδιασμός ξύλινη και μεταλλική σκάλα τοίχου από πλαίσια φωτισμού ορειχάλκινη κρεμαστή λάμπα

Χτίζοντας ένα διώροφο σπίτι: με ποιον να επικοινωνήσετε ?

Για να αγοράσετε ή να χτίσετε ένα σπίτι αυτού του τύπου, θα πρέπει πρώτα απ ‘όλα να βρείτε μια ομάδα επαγγελματιών που θα σας συνοδεύουν σε όλη την περιπέτεια. Με αυτόν τον τρόπο, θα επωφεληθείτε από τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων σε σημαντικά ζητήματα όπως, για παράδειγμα, την αναζήτηση χρηματοδότησης, την προετοιμασία του έργου, τη διαρρύθμιση και τη διακόσμηση καθώς και τις απαραίτητες εγγυήσεις. Δεν ξέρετε με ποιον να επικοινωνήσετε; Για να σας διευκολύνει, η συντακτική ομάδα μας συνέκρινε διαφορετικούς προγραμματιστές ακινήτων. Συναντάμε λοιπόν κριτικές για το Carré de l’Habitat, που διαμορφώνεται ως ένα από τα αγαπημένα στον κλάδο.

Αναζητήστε τη σωστή επαγγελματική βοήθεια για να πετύχετε εύκολα στο έργο σας

κατασκευή πολυκατοικίας αγορά διπλής κατοικίας σχέδιο κατασκευής ακινήτων βοήθεια προγραμματιστή

Αλλά, ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός διώροφου σπιτιού; ?

Όπως ήδη προτάθηκε παραπάνω, τα πλεονεκτήματα της αγοράς ή της κατασκευής ενός διώροφου σπιτιού σε σχέση με ένα παραδοσιακό διαμέρισμα ή σπίτι είναι πολλαπλά. Στις παρακάτω γραμμές, σας παρουσιάζουμε μια σύντομη επισκόπηση των σημαντικότερων περιουσιακών στοιχείων που χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

 # Πιο προσβάσιμη τιμή κατασκευής / αγοράς

Συχνά στη ζωή, σε αναζήτηση της ιδανικής γης και σχεδίου για την κατασκευή του μελλοντικού του σπιτιού, αντιμετωπίζουμε διάφορα μειονεκτήματα. Οι οικονομικές ατυχίες είναι μια τέτοια πρόκληση. Πού πηγαίνετε λοιπόν αν δεν είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε ή να αποχαιρετήσετε κάποιες από τις φιλοδοξίες σας; Ναι ακριβώς ! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μια πιο πρακτική, οικονομική και βιώσιμη εναλλακτική λύση. Μιλάμε για την κατασκευή ενός διώροφου σπιτιού. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι το γεγονός ότι θα μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ανέσεις που μπορεί να σας προσφέρει ένα σπίτι χωρίς να κάνετε θυσίες. Χάρη στην επένδυση σε μια πολυκατοικία, μπορεί κανείς να επωφεληθεί από ορισμένες μειώσεις, συμπεριλαμβανομένης της φορολογίας.

Ποια είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ενός διώροφου σπιτιού σε σύγκριση με μια πιο παραδοσιακή λύση ?

πλεονεκτήματα διώροφη κατοικία ιδιωτική πρόσβαση στον κήπο σχέδιο κατασκευής σε δάπεδα εξωτερικό γκαράζ

 # Λειτουργικότητα, άνεση και προσαρμόσιμο σχέδιο

Εκτός από την οικονομική πλευρά, τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας επένδυσης είναι επίσης αρκετά. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να σημειωθεί ότι η διαβίωση σε ημι-μονοκατοικία είναι μια πιο ευχάριστη επιλογή από ό, τι σε ένα διαμέρισμα, ειδικά όταν πρόκειται για ηχομόνωση και μεγαλύτερη επιφάνεια. Δεύτερον, έχετε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε το σπίτι σας με πιο αποτελεσματικό, ευέλικτο και προσαρμόσιμο τρόπο. Και έπειτα, επωφελείστε από μια ατομική είσοδο με ιδιωτική πρόσβαση στην εξωτερική γωνία της. Το τελευταίο, παρεμπιπτόντως, είναι ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα που δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Εκτός από τον κήπο / την αυλή, οι ιδιοκτήτες επωφελούνται επίσης από έναν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης ή γκαράζ. Βασικά, το σπίτι διπλού τύπου αποδεικνύεται ένα κατάλυμα που δεν στερείται λειτουργικότητας, ή υπαίθρια γη για ξεκούραση και αναψυχή.

Ζήστε με απόλυτη γαλήνη στο σπίτι σας χτισμένο σύμφωνα με όλες τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας

διπλή κατοικία πλεονεκτήματα αγορά και κατασκευή συλλογικό κτίριο πρόσοψη κτίριο ιδιωτική είσοδος