Παιχνίδια

Το ξύλινο παιχνίδι του σπιτιού – για αξέχαστες στιγμές στο σπίτι!

ο ξύλινο παιχνίδι σπιτιού είναι εκπαιδευτικό για τα μικρά, διεγείρει τις αισθήσεις και λόγω του υλικού κατασκευής είναι ανθεκτικό στο χρόνο. Ο Έλληνας φιλόσοφος Πλάτωνας έγραψε ότι ένας μελλοντικός αρχιτέκτονας θα πρέπει να παίζει οικοδομικά παιχνίδια από την παιδική του ηλικία. Ένα κτιριακό σετ είναι μια συλλογή από κομμάτια που μπορούν να συναρμολογηθούν για να δημιουργήσουν μοντέλα. Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα για τα μικρά είναι το ξύλινο παιχνίδι σπιτιού. Τα παιδιά παίζουν με ξύλινα σπίτια με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς βοηθά στην τόνωση της φαντασίας τους με διαφορετικά θέματα. Τα παιχνίδια, και τα παιχνίδια γενικά, είναι σημαντικά όταν πρόκειται να μάθουμε για τον κόσμο γύρω μας. Τα παιδιά χρησιμοποιούν παιχνίδια και παιχνίδια για να ανακαλύψουν την ταυτότητά τους, να βοηθήσουν το σώμα τους να αναπτυχθεί, να μάθουν τις αιτίες και τα αποτελέσματα μιας δράσης, να εξερευνήσουν σχέσεις και να εξασκήσουν τις δεξιότητες που θα χρειαστούν ως ενήλικες. Σας παρουσιάζουμε μια επιλογή από φωτογραφίες ξύλινο παιχνίδι σπιτιού για να επιλέξετε το στυλ που θα αρέσει περισσότερο στο παιδί σας.

Ένα ξύλινο παιχνίδι σπιτιού με απλά σχήματα για τη διασκέδαση των μικρών

όμορφο παιχνίδι-ξύλινο σπίτι

Το ξύλινο παιχνίδι του σπιτιού ενθαρρύνει τα παιδιά να μάθουν για τον κόσμο γύρω τους

κόκκινο-στέγη-φύση-ξύλινο-σπίτι-παιχνίδι

Ένα ξύλινο σπίτι με παιχνίδια που έχει όλη την επίπλωση ενός σπιτιού και ακόμη και φωτισμό!

κουκλόσπιτο-παιχνίδι-με-επίπλωση

Ένα όμορφο κουκλόσπιτο σε απαλά χρώματα

όμορφα-παιχνίδια-ξύλινα-κουκλάκια-σπίτι

Ένα ξύλινο σπίτι παιχνιδιών με γοτθική αρχιτεκτονική

γοτθικό-ξύλινο-σπίτι-παιχνίδι

Βλέπουμε όλα όσα συμβαίνουν σε ένα ξύλινο σπίτι παιχνιδιών

παιχνίδι-ξύλινο-σπίτι-φρέσκα-χρώματα

Μαθαίνουμε αριθμούς παίζοντας

παιχνίδι-ξύλινο-σπίτι-φιγούρες-παζλ

αρκετά-παιχνίδι-ξύλινο σπίτι-με-σκάλες

αρκετά-παιχνίδι-ξύλινο-σπίτι-φύση  αρκετά-παιχνίδι-ξύλινο-κούκλα-σπίτι-ροζ  παιχνίδι-ξύλινο-σπίτι-με-φιγούρες παιχνίδι-ξύλινο σπίτι-με-ανοιχτά δωμάτια   παιχνίδι-ξύλινο-σπίτι-χρώματα-πράσινο-και-καμβάδες ξύλινο σκαλοπάτι-σπίτι-παιχνίδι  παιχνίδι-ξύλινο-σπίτι-μύλος-με-αγελάδα εύκολο-φύση-στοιχεία-ξύλινο-σπίτι-παιχνίδι εύκολο-στοιχεία-φύση-ξύλινο-σπίτι-παιχνίδι ξύλινο-σπίτι-παιχνίδι-φύση-πιο-δύσκολα-στοιχεία παιχνίδι-ξύλινο-σπίτι-φύση-μικρό παιχνίδι-ξύλινο-σπίτι-φύση-πορτοκαλί-στέγη  απλό-ξύλινο-σπίτι-παιχνίδι βικτοριανό-ξύλινο-σπίτι-παιχνίδι παιχνίδι-ξύλινο-σπίτι-χωριό

Ελπίζουμε να σας άρεσαν οι προτάσεις μας ξύλινο παιχνίδι σπιτιού και έχετε βρει μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για τα μικρά σας.