Παιχνίδια

Το γιγάντιο βελούδινο για έναν πολύ απαλό αποσυμπίεση

Πέρα από τις υλικές και οικονομικές συνέπειες, ο γενικός περιορισμός που αντιμετώπισε η Γαλλία για σχεδόν δύο μήνες δεν ήταν χωρίς συνέπειες στο ηθικό τόσο των ενηλίκων όσο και των παιδιών. Διαταράσσοντας τις καθημερινές συνήθειες, ο εγκλεισμός έχει επιδεινώσει τις ανθρώπινες και οικογενειακές σχέσεις, λειτουργώντας ως δοκιμασία για την ικανότητα του καθενός να ζήσει πραγματικά μαζί. Τρομακτικό για κάποιους, καθησυχαστικό και άνετο για άλλους, η περισσότερο ή λιγότερο σχετική ασωτία θα πρέπει ωστόσο να σηματοδοτήσει μια σταδιακή επιστροφή στο φυσιολογικό. Or όταν οι αρκούδες και τα αρκουδάκια βγαίνουν επιτέλους από τα κρησφύγετά τους.

Τα παιδιά ήταν σίγουρα τα πιο αναστατωμένα στο ρυθμό της ζωής τους. Παρά την προσαρμοστικότητα τους, οι καθημερινές συνήθειες που διέπουν και δομούν τη ζωή των νεότερων έχουν αλλάξει δραστικά. Τα παιδιά ωθήθηκαν να κόψουν το σκοινί κάποια στιγμή για λόγους κοινωνικοποίησης και ανεξαρτησίας, τα παιδιά ξαφνικά αναγκάστηκαν να ξανασκεφτούν τη γνώση τους για τον κόσμο σε αυτήν την ιδιαίτερη εποχή, με επίκεντρο τώρα τη μικρή τους οικογένεια. Μακριά από τους φίλους τους και τον δάσκαλό τους, οι μικροί μαθητές έχουν σίγουρα δει αυτό το περίφημο σκοινί να συγκολλάται για πολλούς από αυτούς, μετά από ολόκληρες εβδομάδες που πέρασαν σε ένα κουκούλι κλεισμένο μέσα του. Ένα σενάριο που ήταν αδιανόητο μόλις πριν από 3 μήνες, αλλά όχι συναισθηματικά χωρίς ενδιαφέρον.

Ένα χέρι βοήθειας για μια ομαλή επιστροφή στην πραγματικότητα

Το γιγαντιαίο αγκαλιασμένο παιχνίδι για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τον αποπεριορισμό και να επιστρέψετε στη σχολική σκηνή

Το γιγαντιαίο βελούδο για να δώσει κουράγιο

Ολόκληρες μέρες που πέρασαν με τον μπαμπά ή / και τη μαμά, το όνειρο πολλών μικρών, έγινε ξαφνικά πραγματικότητα. Ενώ αυτοί οι ενισχυμένοι δεσμοί είναι ένα όφελος όσον αφορά τη δημιουργία ομολόγων, μπορεί να κάνουν την επιστροφή στην πραγματικότητα λίγο πιο προβληματική. Κατά συνέπεια, αν είναι αναμενόμενο από πολλούς, ειδικά τους μεγαλύτερους, η επιστροφή στο σχολείο μπορεί να φαίνεται σαν ένα νέο διάλειμμα για τα παιδιά, όπως αυτή η πρώτη έναρξη του νηπιαγωγείου. Με σκοπό την ανάκαμψη που σίγουρα θα είναι σύντομα, είναι επομένως η ώρα για σταδιακή επανα-κοινωνικοποίηση, αυτή που επιτρέπει την επιμήκυνση αυτού του σκοινιού που συνδέεται με τους γονείς και η οποία συνεχώς μειώνεται τις τελευταίες εβδομάδες. Μια μετάβαση που θα μπορούσε να βοηθηθεί από την παρέμβαση ενός τρίτου μέρους, του εύστοχα ονόματι ντούδου, ή καλύτερα, του γιγαντιαίο βελούδο. Είτε χρησιμεύει ως καθημερινός σύντροφος στο σπίτι είτε γίνεται το νέο ορόσημο ενός μικρού που μεγαλώνει, το γιγαντιαίο αρκουδάκι ή ο μονόκερος θα είναι σε θέση να διαδραματίσει το ρόλο του μεσάζοντα μεταξύ των αγαπημένων γονέων του και του εξωτερικού κόσμου.

Γιγαντιαίος μονόκερος ή δεινόσαυρος μαλακό παιχνίδι για να συνοδεύσει τα μικρά σε αποφάτωση

ή αγοράστε φτηνά γιγαντιαία γεμιστά ζώα για να επιβραβεύσετε το παιδί που επιστρέφει με θάρρος στο σχολείο

Η εισαγωγή ενός νέου βελούδου στη ζωή ενός παιδιού έτοιμου να επιστρέψει στο σχολείο μπορεί να είναι ένα ζωτικό μέρος της απόσπασης της προσοχής από την ξαφνική επανέναρξη της καθημερινής αποξένωσης. Γρήγορα ο νέος αγαπημένος σύντροφος του μικρού, το βελούδινο μεγέθους XXL θα γίνει το νέο καθημερινό σημείο αναφοράς, αφήνοντας κάπως τους άλλους απαλούς φίλους του που τον συνόδευαν καθ ‘όλη τη διάρκεια του εγκλεισμού. Μια νέα άφιξη που σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει με μια νέα αναχώρηση, αυτή προς το σχολείο.

Καθησυχάστε δημιουργώντας νέα προσοχή

ή βρείτε γιγαντιαία λούτρινα ζώα ως σύντροφο για να επιστρέψετε στην κανονική ζωή μετά τον εγκλεισμό

Εάν δεν έχει προγραμματιστεί επιστροφή στο σχολείο για φέτος, ο νέος σύντροφος με τη μορφή ενός ροζ μονόκερου ή γιγαντιαίου μπλε δεινόσαυρου μαλακού παιχνιδιού, θα διατηρήσει την προσοχή ενός μικρού που έχει εξαρτηθεί υπερβολικά από τους νέους αποκλειστικούς δεσμούς που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού. Το Με μέγεθος ισοδύναμο με αυτό του παιδιού, ή ακόμα μεγαλύτερο, το γιγάντιο βελούδινο είναι καθησυχαστικό και γίνεται ο νέος συνεργάτης του παιχνιδιού. Βέβαιος και προστάτης των βραδιών χάρη στην επιβλητική του κατασκευή, κανένας φόβος δεν θα τρίβει τους ώμους του.

Στο γιγαντιαίο του μέγεθος, το βελούδινο είναι ένα πραγματικό νησί απαλότητας, εκτός από το ότι γίνεται ένας ιδανικός σύντροφος παιχνιδιού και ονειροπόλησης. Το μεγάλο του μέγεθος χρησιμεύει επίσης ως διακόσμηση, τα καθησυχαστικά παστέλ χρώματα φέρνουν μια νότα ευεξίας στα δωμάτια των μικρών..

Ο μονόκερος, το αστέρι των γιγαντιαίων χαριτωμένων παιχνιδιών

ή αγοράστε φθηνό ροζ γιγαντιαίο βελούδινο παιχνίδι μονόκερου για παιδιά κατά τη διάρκεια του περιορισμού