Sovrum

Sovrum i Tria -fabriken

Inredningen av sovrummet ska bidra till maximal avkoppling, tack med komfort och trevlig design. Fabriks sovrum «Tria“- ett utmärkt alternativ för en snygg och praktisk rumsinredning till ett överkomligt pris.

Om märket

Tria är en välkänd rysk möbeltillverkare. Företaget erbjuder hem- och kontorsmöbler för alla smaker.

Här kan du köpa både enskilda föremål och kompletta uppsättningar för valfri del av lägenheten. Sortimentet innehåller korridorer, kök, barnrum. Ett brett utbud av sovrum.

Varje svit har en bekväm dubbelsäng, byrå, toalettbord, garderob, sängbord, puff och till och med en väggspegel. Alla komponenter i satserna är tillverkade i samma stil och färgschema.

Detta gör att du kan möblera rummet helt och göra det till ett vackert och mysigt rum. Samtidigt behöver du inte självständigt välja varje element i situationen för att komponera en harmonisk ensemble. Du kan ta en komplett uppsättning eller bara några saker, allt beror på din önskan.

Varumärket erbjuder också tjänsten att skapa ett individuellt projekt i 3D -format. Programmet som presenteras på den officiella webbplatsen låter dig skapa en layout för ditt rum. Dekorationen av väggar, golv och fönster, rummets dimensioner och olika inredningselement kommer helt att motsvara den verkliga situationen.

I det här fallet kan du “prova på” olika alternativ för möbler och välja det som passar dig bäst. Du kan inte bara bestämma färger och storlekar på möbler, utan också utvärdera dess interna innehåll. I datormodellen “öppnas” dörrar och lådor för att demonstrera funktionen hos varje element.

Du kan köpa ditt favorit sovrum i någon av märkesbutikerna eller genom att beställa i den officiella webbutiken.

Funktioner och Fördelar

Fördelarna med fabrikens sovrum förklaras av varumärkets seriösa förhållningssätt till alla produktionsstadier..

  • Kvalitet. I produktionen använder företaget högteknologisk utrustning från ledande europeiska tillverkare. Materialet från vilka möblerna är tillverkade genomgår strikt kvalitetskontroll. Miljövänliga råvaror, pålitliga komponenter, innovativa mekanismer säkerställer produkternas styrka och hållbarhet. Möblerna kan enkelt monteras även utan extra hjälp. Detta underlättas av tydliga och detaljerade tillverkarens instruktioner..

  • Design. Märkets kollektioner innehåller möbler för alla smaker. Dessa är både klassiska sofistikerade headset och set, gjorda i modern minimalism. Faktiska färger och en mängd olika alternativ låter dig köpa moderna snygga sovrumsmöbler, lämpliga för alla interiörer.
  • Överkomliga priser. Företagets produkter ligger i mellersta prisklassen, vilket gör dem tillgängliga för ett stort antal köpare..

Samlingsöversikt

Amelie

Snygg snövit svit kombinerar linjernas svårighetsgrad och inredningen. Glansiga ytor skimrar effektivt i ljusstrålarna. Silverfärgade handtag med strass och en delikat blommig prydnad som dekorerar möblerna gör uppsättningen särskilt romantisk.

Samtidigt är möblerna ergonomiska och funktionella. Mekanismen för lådor tillverkade i Tyskland garanterar enkelhet och ljudlöshet vid öppning, samt tillförlitlig fastsättning av delar. Modulärt skåpsystem låter dig köpa alternativet med önskad storlek.

Lucia

Denna uppsättning kommer att tilltala finsmakare av eleganta klassiker. Möblernas behagliga mjölkiga färg passar perfekt med de sofistikerade beige mönstren. Frästa korniser och takpaneler ger headsetet ett konstnärligt uttryck.

Sängen kan kompletteras med en mjuk panel. Med en ottoman i miniatyr kan du bekvämt sitta vid ett utsökt sminkbord och känna dig som en riktig prinsessa. Kollektionens diskreta lyx kommer utan tvekan att skapa en atmosfär av komfort och harmoni i sovrummet..

Tokyo

Detta headset skapades för dem som föredrar en modern, minimalistisk design. Formernas svårighetsgrad och tydligheten i linjer kombineras här med maximal praktik..

Flera skåpdesigner gör att du kan välja mellan ett hörn eller en rak version, med eller utan speglad yta. En bekväm säng med lyftmekanism kan kompletteras med ett mjukt sänggavel med läderbeklädnad. Ett brett utbud av möbelmoduler låter dig skapa en miljö som är perfekt för dig..

Kollektionen presenteras i flera färger. Ljusbeige möbler skapar en atmosfär av värme och komfort. Setet i “wenge” -färg ser strikt och återhållsamt ut. Headsetets tvåfärgade design kommer att tilltala finsmakare av originalinredning. I den här versionen ser till och med en blygsam design ovanlig ut..

Naomi

Ett annat alternativ, gjord i en lakonisk ultramodern stil, kommer att skapa en harmonisk och presentabel inredning..

Det speciella med denna samling ligger i den visuella effekten av “flytande”. En elegant dubbelsäng hänger i luften och inbjuder dig att koppla av på detta högteknologiska “moln”. Hemligheten med magisk svävning ligger i en speciell dold struktur. Det garanterar tillförlitligheten och hållbarheten hos möbler trots sin visuella lätthet..

Kombinationen av blanka och matta ytor ger headsetet en speciell stil. Bronsspeglar utökar utrymmet utan att komma ur modet.

Aurora

Denna lyxiga Art Deco -svit är idealisk för ett romantiskt sovrum. Pärlvita fronter och en mjuk sänggavel dekorerad med gnistrande strass skapar en atmosfär av lyx och uppfriskar rummet visuellt.

De ursprungliga handtagen på byrån, sängbordet och garderoben är gjorda av glas vars kanter skimrar i ljuset. Utsökt ritning på fasaderna gör uppsättningen ännu mer sofistikerad och känslig.

Camilla

Denna samling sovrumsmöbler intar en speciell plats i märkets sortiment. Den välkända italienska designern Stefano Conti deltog i skapandet av headsetet..

Den spektakulära kombinationen av svarta och vita färger i fasadernas design är topp i stil och oklanderlig smak. De ovanliga konturerna av lådorna och de eleganta designhandtagen ger möblerna en speciell charm. Sängens sänggavel utmärks också av dess originalitet..

Sådana möbler kommer att dekorera alla moderna hem, ge sina ägare komfort och visuell njutning från sofistikerad miljö..

Recensioner

Kundrecensioner av produkterna från möbelfabriken “Tria” är motsägelsefulla.

Många ägare av sovrumsuppsättningar är nöjda med möblernas kvalitet. De noterar utförandet noggrannhet, beslagets tillförlitlighet..

Möblerna är lätta att montera. Vissa köpare använder inte ens specialiserade tjänster för installationen. Tack vare tydliga instruktioner och ett genomtänkt monteringssystem kan headsetet enkelt monteras på egen hand.

Möblerna passar perfekt in i interiören, har ett anständigt utseende och snygg design. Sängarna är bekväma, garderoberna och byråerna är rymliga och praktiska. Möbler behåller sitt oklanderliga utseende och funktionella egenskaper länge.

Köpare är nöjda med de relativt låga priserna på företagets produkter och servicenivån. Säljarna ger noggranna och detaljerade råd och hjälper till med valet. Leverans sker i tid, samlare arbetar snabbt och effektivt.

Nyligen är dock negativa recensioner allt vanligare på webben..

14 foton

Vissa köpare säger att möblernas kvalitet inte lever upp till förväntningarna. Det finns också ett tillverkningsfel. Många är missnöjda med servicenivån i enskilda butiker i företaget. Men det vanligaste klagomålet är bristen på delar vid leverans av headset..

När man kontaktar ett företag med en begäran om att lägga till saknade komponenter eller byta ut en defekt artikel, väntar medborgarna en lång väntan på en lösning på problemet. Ibland finns inte de nödvändiga delarna i lager, och ibland väntar människor bara månader på svar på deras påstående.

Slutsats: innan du köper möbler är det bättre att noggrant undersöka utställningsprovet i butiken för att avgöra om du är nöjd med den föreslagna kvalitetsnivån. Vid leverans är det också viktigt att noggrant kontrollera tillgängligheten för alla nödvändiga delar av satsen..

Följande video presenterar ett brett utbud av unika sovrumsmodeller från Tria -fabriken.