Technews & Gadgets

Το Facebook επιταχύνει το λανσάρισμα του μελλοντικού του κρυπτονομίσματος

Το Facebook φαίνεται να έχει επιταχύνει το ρυθμό σχετικά με το έργο κρυπτονομισμάτων του, μια πρώτη εσωτερική κυκλοφορία του οποίου αναμένεται να τεθεί σε ισχύ στις 18 Ιουνίου. Η εταιρεία θα προσφέρει έτσι στους υπαλλήλους της αμοιβή σε αυτό το νέο εικονικό νόμισμα που ονομάζεται Ζυγός. Μια διεθνής εκτόξευση θα εξεταζόταν στη συνέχεια για το 2020.

Το Facebook σχεδιάζει να λανσάρει το κρυπτονόμισμά του για πρώτη φορά στις 18 Ιουνίου

Πρώτα προγραμματισμένο για το 2020, το νέο κρυπτονόμισμα Livra του Facebook θα δει το φως της δημοσιότητας στις 18 Ιουνίου.

Μαζί με μια πρώτη χρήση που προορίζεται για τη μεγάλη ομάδα μισθών, το Facebook σκοπεύει να επικεντρωθεί κυρίως στις “αναπτυσσόμενες χώρες με ασταθή νομίσματα”, προκειμένου να προσφέρει μια πιο σταθερή εναλλακτική λύση πληρωμών. Προγραμματισμένο να κυκλοφορεί μέσω των πλατφορμών του ομίλου όπως το WhatsApp, το Messenger ή το Instagram, το νέο κρυπτονόμισμα Facebook θα πρέπει στη συνέχεια να είναι διαθέσιμο με πιο συγκεκριμένο τρόπο μέσω φυσικών ΑΤΜ. Οι έμποροι που αποφασίζουν να βάλουν τον Ζυγό στη λίστα με τους τρόπους πληρωμής τους θα λάβουν επίσης ορισμένα οφέλη.

Το κρυπτονόμισμα Libra του Facebook αναδεικνύεται ως επενδυτική προτεραιότητα για τον Mark Zuckerberg

Το νέο λανσάρισμα του κρυπτονομίσματος LIbra του Facebook επιταχύνθηκε για εφαρμογή στις 18 Ιουνίου

Αυτό το έργο κρυπτονομισμάτων, που αναπτύχθηκε μέσω της νέας εταιρείας χρηματοοικονομικής τεχνολογίας που ξεκίνησε από την FB, Libra Networks, φαίνεται να είναι ένα αποφασιστικό βήμα στην ήδη καλά ξεκινήσει στρατηγική της τελευταίας να επικεντρωθεί περισσότερο στο ηλεκτρονικό εμπόριο προκειμένου να αναπτύξει τη δραστηριότητά της. Ο Ζυγός συνεπάγεται συνεπώς τα διάφορα μέτρα που έχουν ήδη εφαρμοστεί προκειμένου να κερδίσουν όλο και περισσότερο τον γιγαντιαίο πόρο των δυνητικών καταναλωτών που διαθέτει το δίκτυο. Η FB είχε ξεκινήσει έτσι το Checkout, μια νέα επιλογή που επιτρέπει την παραγγελία προϊόντων απευθείας μέσω των δημοσιεύσεων που γίνονται από ορισμένες μάρκες ή επηρεαστές στη θυγατρική της στο Instagram. Η ανάπτυξη καταλόγων προϊόντων στα μηνύματα WhatsApp ή απευθείας αγορές στο Marketplace είναι όλες καινοτομίες που αποσκοπούν στη διευκόλυνση και κυρίως στην αύξηση της κατανάλωσης μέσω πλατφορμών με τη σημαία του Facebook..

Το εικονικό νόμισμα του Facebook θέλει να ποντάρει στις “αναπτυσσόμενες χώρες με ασταθή νομίσματα”

Το κρυπτονόμισμα Facebook θέλει να προσφέρει μια εναλλακτική λύση σε ασταθή νομίσματα σε ορισμένες αναπτυσσόμενες χώρες

Αυτό το κρυπτονόμισμα που κατασκευάστηκε στη Silicon Valley, κορυφαία προτεραιότητα για το αφεντικό του Facebook, Mark Zuckerberg, θα μπορούσε να απολαμβάνει πολύ μεγαλύτερη δημοτικότητα από οποιοδήποτε άλλο εικονικό νόμισμα στην αγορά, χάρη στη δυνητική βάση χρηστών του κοινωνικού δικτύου που εκτιμάται σε πάνω από δύο δισεκατομμύρια άτομα. Ωστόσο, αυτό που φαίνεται να είναι μια νέα μορφή μεγαλομανίας από την πλευρά του γίγαντα της εικονικής κοινωνικότητας δεν φαίνεται να είναι ομόφωνη εσωτερικά και η αυξανόμενη πτώση του ενδιαφέροντος για τους χρήστες του Facebook για το Facebook δεν υπόσχεται ούτε καν. Γενικευμένος ενθουσιασμός.

Το κρυπτονόμισμα Libra θα συνδεθεί με το δολάριο και άλλα σταθερά νομίσματα

Το κρυπτονόμισμα του Facebook θα επωφεληθεί από 2,3 δισεκατομμύρια χρήστες κοινωνικών δικτύων

Τεχνικά, το κοινωνικό δίκτυο έχει δημιουργήσει μια συνεργασία με διάφορες κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένου του κυβερνήτη του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, προκειμένου να εγκριθεί το νέο κρυπτονόμισμά του και να γίνει νόμιμο στα μάτια του κόσμου. Ο δείκτης τιμών σε ισχυρά νομίσματα όπως το δολάριο και το ευρώ φαίνεται να είναι ο στόχος της εταιρείας, προκειμένου να περιορίσει τις διακυμάνσεις και να αυξήσει την εμπιστοσύνη των μελλοντικών χρηστών, καθώς και σε βάθος εργασία για την ασφάλεια και την πρόληψη της απάτης. Πιθανό και αναπόφευκτο.