Technews & Gadgets

Facebook kärsi jälleen katkoksen kiitospäivänä

Facebook -ryhmä kärsi jälleen teknisestä häiriöstä torstaina, mikä esti monia käyttäjiä käyttämästä sovelluksiaan täysin. Tämä uusi vika tapahtui kiitospäivän aikana Yhdysvalloissa ja keskellä iltapäivää Ranskassa, erityisesti Downdetector -sivustolle tehtyjen Ranskan ilmoitusten mukaan.

Facebook -ryhmäsovellukset kaatuivat jälleen kiitospäivänä torstaina

Uusi katkos osui Facebook -ryhmän sovelluksiin tänä kiitospäivänä

Jos Mark Zuckerbergin ryhmä väitti nopeasti palauttaneensa pääverkkojensa Facebookin ja Instagramin toiminnan, jälkimmäisen oli tavallisesti käännyttävä kilpailijansa Twitterin puoleen kommunikoidakseen käyttäjiensä kanssa. Yrityksen edustajan välittämä viesti amerikkalaiselle medialle: ”Ihmisillä on saattanut olla vaikeuksia päästä käsiksi Facebook -perheen eri sovelluksiin aiemmin päivällä. Tämä ongelma on sittemmin ratkaistu ja olemme 100% takaisin kaikille. Pahoittelemme tätä haittaa ».

Facebookin ja Instagramin käyttäjien oli vaikeaa käyttää verkostoja kiitospäivän valokuviensa lähettämiseen

Facebook -ryhmäsovellukset, kuten Instagram, kärsivät jälleen katkoksesta kiitospäivän torstaina

Facebook selitti tämän uuden teknisen takaisku CNBC: lle jo keskipäivällä “ongelmana ydinohjelmistossa, joka vaikeutti monien ihmisten pääsyä Facebook -sovelluksiin”. Tämän jälkeen tiedottaja rauhoitti asianomaisia ​​käyttäjiä lisäämällä, että “tutkivat ongelman nopeasti ja alkoivat palauttaa pääsyn”.

Sähkökatkos olisi vaikuttanut erityisesti Yhdysvaltoihin ja Keski -Eurooppaan

Uusi vika iski Facebookiin, Instagramiin ja ryhmän muihin verkkoihin torstaina

Samaan aikaan Downdetector -sivuston raportit lisääntyivät ympäri maailmaa, ja jotkut Internetin käyttäjät välittivät hashtageja #facebookdown ja #InstagramDown. Valitukset, jotka koskivat Eurooppaa ja Yhdysvaltoja, koskivat lähinnä kyvyttömyyttä julkaista Facebookissa tai näyttää viestejä Instagramissa..

Kuten kaikissa FB -katkoksissa, käyttäjät kääntyivät Twitteriin välittääkseen #facebookdown ja #InstagramDown

Torstain Facebookin ja Instagramin sähkökatkos osui Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan, raportoi Downdetector

Jos sähkökatkos oli huono tänä kiitospäivänä, sillä ei ollut viime maaliskuun merkitystä, mikä oli estänyt useimpia Internetin käyttäjiä käyttämästä Facebook -ryhmän sovelluksia yli 24 tuntia. Vika selitettiin sitten “palvelimen kokoonpanon muutoksella”.

Löydä kaikki korkean teknologian uutiset sivuiltamme virallinen Twitter -tili.