Technews & Gadgets

Google Maps täydentyy pian lisätyllä todellisuudella

Wall Street Journalin mukaan Google Maps kehittää virtuaalitodellisuuteen perustuvaa navigointitoimintoa, jota testataan parhaillaan käyttäjien otoksella ja joka esitetään erityisesti viimeisen I / O -kehittäjäkonferenssi viime toukokuussa. Google Lens & AR: n varapresidentti Aparna Chennapragada oli myös ilmoittanut, että palvelu perustuu visuaaliseen paikannusjärjestelmään (VPS), joka tarjoaa tarkan suunnan sijaintia ympäröivien merkkien ja kauppojen ansiosta. Läpimurto, joka mahdollistaa sovelluksen aiheuttamien pienien päivittäisten haittojen ratkaisemisen.

Lisätty todellisuus palvelee pian Google Mapsia

Valokuvaesitys Google Mapsin uusi toiminto lisätyssä todellisuudessa tarkkoja liikkeitä valokuvilla

Älypuhelimen kameran käytön perusteella tämän uuden toiminnon avulla Google Maps voi tarkentaa sijaintia erityisesti suunnan suhteen. Käyttämällä kameran tietoja sijainnin ympäristöstä sovellus voi näyttää nuolia navigoinnin helpottamiseksi koko matkan ajan. Tämän pitäisi välttää GPS -latenssista johtuvat suuntausvirheet, jotka lopulta vaativat kääntymistä. Matkustajien toistuva ongelma, joka vaikeuttaa uuden kaupungin löytämistä ja tuhlaa aikaa ja energiaa tarkan ohjauksen puutteen vuoksi.

Lisätty todellisuus mahdollistaa tarkemman navigoinnin

Kuva Google Mapsin uudesta tulevasta toiminnosta, joka yhdistää lisätyn todellisuuden ja analysoi ympäristön kameralla tarkan ohjauksen saamiseksiVielä kehitteillä oleva Google on tietoinen siitä, että tämä uusi toiminto ei ole rajoittamaton. Ensinnäkin sitä ei a priori ole tarkoitettu autojen navigointiin, koska sen käyttö vaatii huomiota, vaan vain jalankulkijoille. Lisäksi luottamuksellisuusongelmia on nostettu esiin erityisesti lisätyn todellisuuden tilan tuottaman erittäin tarkan tiedon perusteella kyseisistä paikoista ja ihmisistä. Google varaa siksi toistaiseksi rajoittamattoman testausajan tietäen, että tämän uuden vaihtoehdon käyttöönottoa koskevia tietoja ei vielä tunneta. Alun perin Yhdysvaltojen markkinoille suunnatun Google Maps 2.0: n alun pitäisi keskittyä Street View’n jo kattamiin alueisiin.

Uutuus, jonka esitteli Google Lens & AR: n johtaja Aparna Chennapragada

Kuva Google Lens & AR: n varapresidentistä Aparna Chennapragadasta, joka esittelee uuden lisätyn todellisuuden vaihtoehdon I / O -kehittäjäkonferenssissa toukokuussa 2018.

Google Maps kohti kehittyneempää päivittäistä apua

Google Maps -logo havainnollistaa artikkelia uudesta Google Mapsin vaihtoehdosta lisätyn todellisuuden kanssa, jota testataan parhaillaan

“>