Technews & Gadgets

Youtube Music tuo markkinoille uuden musiikkiehdotustyökalun Explore

Tänä sydänjaksona, joka vaikuttaa puoleen ihmiskunnasta, suoratoistopalveluja pyydetään enemmän kuin koskaan viettämään aikaa, joka näyttää toistuvan loputtomasti. Tässä yhteydessä maailman johtavaan Netflixiin liittyi Disney Plus, iso korvakäytön uusi SVOD-alusta, jonka eurooppalainen ja sitten ranskalainen lanseeraus tapahtui samana tänä kriisiaikana. Täydessä kasvussa myös online -musiikin kuuntelupalvelut ovat nykyisen toiminnan ytimessä, vaikka mobiilikäyttö, joka on Spotifyn ja muun Apple Musicin tärkein voimavara, on loogisesti vapaassa pudotuksessa. Toinen suoratoistoalan toimija, Youtube Musiikki, joka on äskettäin ilmoittanut emoyrityksensä Googlen kautta uuden Explore -työkalun saapumisesta mobiiliversioonsa Hotlist -välilehden sijasta.

Youtube Music julkaisee uuden Explore -työkalun

Google käynnistää uuden Explore -toiminnon Youtube Music -mobiilisovelluksessa

Youtube -musiikki: Tutki korvaa suosikkiluettelon yksilöllisempien ehdotusten saamiseksi

Siksi Google on juuri paljastanut, että sen Youtube Music -mobiilisovelluksella on uusi toiminto, joka on omistettu ehdotuksille. Tämä uusi välilehti, jonka otsikko on Tutki, korvaa Hotlistin, jonka oli tarkoitus tuoda esiin tämän hetken uutta musiikkia ja suuntauksia. Explore -algoritmi tarjoaa käyttäjälle uusia kappale -ehdotuksia, kun hän on analysoinut historiansa ja kuuntelumieltymyksensä..

Tutki tarkentaa ehdotuksia käyttäjän maun mukaan

Youtube Music -mobiilisovellus saa uuden Tutki -välilehden Hotlistin tilalle

Youtube Music -soittolistat mukautetaan joka hetkeen

Jaettu kahteen osaan, uusi työkalu näyttää toisaalta uusia julkaisuja albumien, singlejen tai jopa leikkeiden osalta, jotka voivat kiinnostaa käyttäjää aiemman tutkimuksensa perusteella. Toisaalta tarjotaan näytön alareunassa ja Spotifyn tapaan soittolistoja tyylien ja mielialan mukaan, aina Internet -käyttäjän oletetun maun mukaan.

Uusi osa soittolistoista tunnelmien mukaan lajiteltuina

Youtube Musicin uusi Explore -ominaisuus tarjoaa soittolistoja mielialan mukaan lajiteltuina

Youtube Music -mobiilisovelluksen uuden Tutki -välilehden saapuminen seuraa Youtuben Explorer -maalia maaliskuussa. Tämä edistys on lähtökohtaisesti osa Googlen halua koordinoida eri sovelluksiaan, kun taas yritys on jo ilmoittanut etsivänsä uusia ominaisuuksia tulevina kuukausina..

Google jatkaa Youtube -sovellustensa kehittämistä

Google kehittää edelleen mobiilisovelluksiaan uusilla vaihtoehdoilla, kuten Explore for Youtube Music