Väggbeklädnader

Funktioner av polska kakel Paradyz

När du inreder interiörer eller fasaden på ett hus vill varje ägare använda de bästa plattorna, till exempel tyska eller italienska. Dessa produkter kostar dock mycket pengar och kan avsevärt påverka den totala reparationsbudgeten. Om du inte vill överbetala enorma summor, men samtidigt vill få keramik av god kvalitet, kommer du definitivt att gilla varorna från det polska företaget Paradyz, som inte bara liknar fastigheter i tyska konkurrenter utan också har en låg pris..

Fördelar

Företaget Paradyz grundades i Polen i slutet av det senaste millenniet och har kunnat uppnå stora framgångar under åren av dess existens. Idag har det flera fabriker i Polen på en gång, och är också en av ledarna inom export av keramiska plattor till Europa och Ryssland..

Företagets sortiment är tillräckligt brett och har produkter för beklädnad av golv, väggar, trappor, inklusive klinkerplattor, som kan användas för att dekorera alla rum i huset..

Det stora pluset med produkterna är det den tål perfekt temperaturförändringar och behåller sitt utseende av hög kvalitet, även när termometern faller under noll.

Efter produktionen går varje kakel igenom en speciell bränning, tack vare vilken den är utrustad med de högsta tekniska egenskaperna. Dessutom gäller detta stycke både fasadplattor och klinker, samt klinker för inredning.. Paradyz -produkterna är mycket hållbara och hållbara, de är helt fuktbeständiga, därför är den också lämplig för rum med hög luftfuktighet.

Ett stort plus med dessa produkter är deras speciella beläggning, som är resistent mot smuts, så materialet är mycket lättskött: torka av golvet med en våt trasa så blir det rent. Denna artikel kommer att glädja de hemmafruar som älskar renlighet och värdesätter sin tid och energi. Kaklet är helt motståndskraftigt mot hushållskemikalier, det försämras inte ens med daglig rengöring med rengöringsmedel.

Paradyz tillverkar produkter som helt uppfyller europeiska kvalitetsstandarder. Samtidigt är fabriker utrustade med polsk tillverkad utrustning, vilket har en bra effekt på priset på varor, men samtidigt inte sänker deras kvalitet..

Det mest trevliga ögonblicket för många kommer att vara priset på golvplattor av detta märke, eftersom det är mycket lägre än konkurrenternas..

Bland bristerna är det enda som sticker ut är att i vissa samlingar mönstren på de två brickorna ibland inte sammanfaller i korsningen, vilket naturligtvis förstör rummets utseende. Även om förskjutningen är obetydlig förvirrar den fortfarande många, men många tror att detta ursprungligen var avsett av formgivarna och är ganska nöjda med resultatet..

Produkter och tjänster

Paradyz -sortimentet av keramiska plattor omfattar vägg, golv, kantsten och färgglada dekorativa områden:

 • För att skapa en originalinredning i badrummet, kakel från serien Bambus i kombination med sin egen mosaik.
 • Om du föredrar glada färger, kommer du att gilla linjen. Konsert, där det finns tre toner av kakel för väggarna på en gång: orange, duva och grönt. Med deras hjälp kan du skapa en monokrom design eller en intressant interiör, om du kombinerar alla färger och lägger till de föreslagna blommiga dekorativa elementen..

 • Samling Delikat har i sin arsenal två nyanser som gradvis rör sig från en till en annan: brun och beige. Kantelement och dekorativa skär är dekorerade med mönster i form av en blommig kontur.
 • Serien tillverkas i liknande färger Cad Decor. Denna linje kommer att tilltala älskare av pastell, klassiska färger. Alla ovanstående kollektioner har följande dimensioner: 30×30 eller 33×33 centimeter.
 • Linje Fascia tillverkad uteslutande i gröna nyanser med en mängd olika yttyper. Trots den synliga glansen hos dessa produkter, tack vare det dekorativa lagret, skapas en vågig känsla. Denna serie har mindre dimensioner: 20×25 och 33×33 centimeter.
 • Den mest populära är dock badrumssamlingen. Mode, som produceras i sex paletter med vackra mönster på dekorativa element.

 • Kökskollektioner är också mycket populära och har sin egen smak. Till exempel serien Vanilj innehåller ett mosaikmönster och Porto golvplattor imiterar natursten.
 • Linje Dolce har original dekorativa element, dekorerade med ritningar av frukt och grönsaker.

Paradyz har en utmärkt samling fasadklinkerplattor, som är indelade i två typer: glasade och oglaserade. Olaserade brickor innehåller tre rader: Natural, Semir och Cloud:

 • Samling Naturlig finns i körsbär och bruna nyanser och har en slät matt finish.
 • Moln presenterad i tegel och bruna toner och utrustad med en strukturerad yta.
 • Den bredaste är serien Semir, finns i fyra färger: beige, brun, körsbär och grafit med ljusa fläckar. Alla ovanstående plattor är 24,5×6 cm.

Glaserade plattor har fyra undertyper: Basalto, Aquarius, Cotto och Taurus:

 • Linje Basalto presenterad i mörk grafitfärg med horisontell relief, är denna klinkerplatta den största – 30×8 cm.
 • Serier Vattumannen i gula, orange och beige nyanser med en slät finish, och Cotto i grädde och brunt.
 • Bricka Oxen imiterar tegel och finns i körsbär och bruna toner med en strukturerad yta. Måtten på dessa plattor är 24,5×6 cm.

Recensioner

De flesta av recensionerna på nätverket är positiva, köparna är mycket nöjda med den höga kvaliteten som erhållits till ett rimligt pris. Bekvämligheten med att räkna noteras också på grund av att det i varje låda finns material för exakt 1 m2 yta. Många anser att företagets breda produktsortiment är ett plus..

För information om hur man kaklar badrumsgolvet, se nästa video..