Väggbeklädnader

Kerlife brickor: översikt över samlingar

Keramiska plattor från det ryska företaget Kerlife är mycket efterfrågade på grund av deras goda kvalitet och rimliga pris. Märket erbjuder ett brett utbud av keramik som är lämplig för att skapa snygga och ovanliga interiörer..

Särdrag

Idag tillverkas Kerlife -produkter från det spanska märket Kerlife i Ryssland. Även om den inhemska fabriken nyligen har börjat tillverka keramiska plattor, är det redan efterfrågat..

De främsta fördelarna med Kerlife -produkter är den höga kvaliteten på europeiskt värde och överkomliga kostnader..

Endast de bästa råvarorna används vid tillverkning av keramik. Som regel är det vit och röd lera. Keramiska plattor tillverkas på modern utrustning med den senaste bearbetningstekniken.

Kakel “Kerlife” kännetecknas av tillförlitlighet och hållbarhet. Det kan användas för att dekorera olika rum. Bland de olika produkterna finns samlingar för inredning av badrum, kök, vardagsrum, korridorer och andra vardagsrum..

Företaget erbjuder fantastiska samlingar skapade av kreativa designers, som förkroppsligar de mest vågade och originella idéerna för att skapa en effektiv design. Kakel kännetecknas av ljusa och rika färger, och utskrifter väcker uppmärksamhet med originalitet. Designers tar hänsyn till kundernas nuvarande krav och önskemål, samt följer mode.

Vyer

Kerlife -produkter representeras av följande beklädnadsytor:

  • keramisk granit för golv och väggbeklädnad;
  • originella och attraktiva dekorativa element;
  • produkter i marmor och glas.

Populära samlingar

En mängd olika kollektioner av keramiska plattor gör att varje kund kan hitta ett ovanligt, snyggt och originellt alternativ för att dekorera olika lokaler i olika stilar..

Eterna

Denna kollektion presenteras i mjuka pastellfärger. Ytan på plattan förmedlar mycket exakt textur av marmor. Eterna keramik är perfekt för klassiska badrumsmöbler. Kollektionen innehåller kakel för golv och vägg i ljus beige. Underbara dekorer låter dig dekorera interiören. Mosaiktryck ser elegant ut.

Märkta kanter med stuckaturmönster kommer att tillföra elegans och lyx till inredningen.

Intenso

Plattorna från Intenso -kollektionen finns i två färger: brun och beige. Denna tandem ser väldigt vacker ut. Tack vare kombinationen av dessa färger kan du göra zonindelning av utrymme eller placera accenter i interiören. Intenso -samlingen av keramik är idealisk för att förkroppsliga konstdekor.

En panel från denna kollektion, dekorerad med rosor, ser härlig ut i en ensemble med bakgrundskakel. Denna serie är idealisk för små badrum.

Marmo

Kollektionen består av bakgrundskakel för vägg- och golvdekoration, samt en uppsättning dekorativa element, som presenteras i både matta och glansiga ytor..

Mosaic är ett lyxigt tillskott i kollektionen, som låter dig diversifiera interiören, skapa en original design. Bakgrundsplattan förmedlar perfekt marmorstruktur – varje spricka och ojämnhet. Det kan inte särskiljas från natursten. Samlingen kompletteras med en mängd olika kantstenar.

Splendida

Keramiska plattor från Splendida-serien finns i många levande och iögonfallande färger: blå, vit, lila, ljusgrön och svart. Kollektionen kompletteras med dekorer med blommotiv. En mängd olika färger gör att du kan komponera interiörer i olika stilar.

En panel med spektakulära rosor gör att du kan placera accenter, ge ömhet och originalitet till inredningen.

Recensioner

Keramiska plattor Kerlife är efterfrågade på den moderna marknaden. Det lockar uppmärksamhet med sin höga kvalitet, mångsidighet och praktiska..

Märkets designers skapar härliga keramiksamlingar som är lämpliga för förkroppsligandet av både klassisk stil och olika moderna trender.. Särskild vikt läggs vid dekorativa element, som presenteras i varje samling.

    Originalprydnader, graciösa mönster och tryck gör att du kan dekorera interiören, lägga till nya färger. Enligt köpare är brickorna tillverkade i ett bekvämt format, vilket gör det möjligt att installera snabbt och enkelt. Men vissa människor har stött på ett äktenskap, så det är nödvändigt att köpa keramik med marginal. Vissa användare klagar över plattans tunnhet, vilket gör att den lätt går sönder. Du måste arbeta med det noggrant..

    I videon nedan, se en översikt över Emperador -kakelkollektionen från Kerlife..